Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Rozchod sem, rozchod tam, VYTETOVAŤ si ťa dám: Lela si po kríze nechala vytetovať... Veľká hlava Karlosa Vémolu!

Lela Ceterová a Karlos Vémola Zobraziť galériu (4)
Lela Ceterová a Karlos Vémola (Zdroj: Instagram LC)

PRAHA - Viete ako sa hovorí, že ak sa raz človek nechá potetovať, mal by si to dobre premyslieť, pretože ide o ozdobu na celý život? Odstraňovanie tetovaní je pomerne náročná záležitosť aj keď ide len o malé "kérky". Nuž, zostáva len dúfať, že vzťah Karlosa Vémolu a jeho Lely už neprejde žiadnymi turbulenciami. Prsatá sexica si ho totiž nechala zvečniť na... Fúúú, tak to je fakt velké!

Prbližne v polovici januára česko-slovenskými médiami otriasol škandál, ktorý spustili Lela a Karlos. Bývalá playmate tvrdila, že ju jej snúbenec napadol, a to dokonca v momente, kedy mala v narúčí ich maličkého synčeka Rockyho. Zápasník jej dokonca vzal telefón, Lela odšla z domu, no a za celú túto kauzu mohla údajná nevera, pričom Vémolova partnerka si mala začať s jeho kamarátom. 

Po pár dňoch doťahovaček však obaja z tohto promimetného páru svoje tvrdenia začali dementovať, situáciu si vysvetlili, opäť spolu začali žiť, no a zdá sa, že aktuálne je to medzi nimi úplne ružové. Dokonca až tak, že Lela si nechala na svoju ruku zvečniť Karlosovu podobizeň. „Tak už ťa mám navždy," napísala k fotografii tetovania Lela.

Rozchod sem, rozchod tam,
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Insatgram L.C.)

 „Máš to moc krásne. Ak s imi tým chcela urobiť radosť, podarilo sa. Milujem ťa," okomentoval Vémola, keď sa pod príspevok ozvali ľudia, ktorí u začali upozorňovať, aby tento krok niekedy neoľutovala. „Spolupráca na laser o pol roka," znie len jedna z uštipačných poznámok. Nuž ale... Sama vie najlepšie. 

Rozchod sem, rozchod tam,
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Insatgram L.C.)

Viac o téme: TetovanieLela CeterováKarlos Vémola
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu