Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Agáta Hanychová prehovorila o SLOVENSKOM frajerovi: Zbalil ju na SLEPÉ ČREVO... Tak TOMUTO neuveríte!

Zobraziť galériu (11)
(Zdroj: Ján Zemiar)

PRAHA - Už koncom decembra 2021 sa začalo hovoriť o tom, že Agáta Hanychová má nový úlovok. Po rozchode s Jakubom Prachařom však šťastie v láske skúšala nájsť po boku viacerých mužov, a tak si mnohí mysleli, že ide o "ďalšie číslo" v poradí. S chirurgom Andrejom, ktorý má slovenský pôvod, však randí už niekoľko mesiacov a... Neuveríte, ako ju zbalil!

My sme týchto zaľúbencov nachytali ešte začiatkom januára, kedy sa spolu objavili v Nízkych Tatrách. Dvojica prijala pozvanie na výnimočnú gastronomickú udalosť v reštaurácii na Chopku, kde počas víkendov varili vyhlásení slovenskí šéfkuchári. Možno aj vďaka tejto špeciálnej atmésfére sa Agáta podujala k tomu, aby nám o svojom partnerovi niečo povedala. 

Agáta Hanychová prehovorila o SLOVENSKOM frajerovi: Zbalil ju na SLEPÉ ČREVO... Tak TOMUTO neuveríte! (Zdroj: Instagram A.H.)

„Áno, priznávam, že som zamilovaná. Je to po dlhej dobe muž, ktorého si môžem vážiť za to, čo robí. Je veľmi inteligentný. Doteraz som väčšinou svoje vzťahy veľmi vážne nebrala. Som veľmi slobodomyselná a toto je prvý muž, ktorého si nesmierne vážim a zároveň sa ho bojím. To som ešte nezažila," tešila sa ešte v januári česká modelka a dvojnásobná mamička, ktorá je občas na informácie o svojom súkromí pomerne skúpa. 

Agáta Hanychová prehovorila o
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Aktuálne ale opäť prezradila pikošku, ktorou prekvapila mnohých svojich sledovateľov na Instagrame. Práve tam občas Agáta spustí živé vysielanie, počas ktorého zvykne vo svojej kuchyni pripravovať rôzne pochúťky a kým vyvára či vypeká, odpovedá na zvedavé otázky fanúšikov. Aktuálne im prezradila, ako sa s úspšným chirurgom Andrejom vôbec spoznala. 

Agáta Hanychová prehovorila o
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Hanychová otvorene priznala, že v čase, kedy sa dostali do kontaktu, bola aktívna na bežnej zoznamovacej aplikácii. A Agáta vraj urobila krok, ako ešte nikdy predtým - napísala mu prvá. To však ešte netušila, že Andrej mal čo-to dočinenia s jej slepým črevom a dokonca ju aj oklamal...

Zaujíma vás viac? V tom prípade si spustite naše video vyššie! 

Agáta Hanychová prehovorila o
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac o téme: ChirurgPriateľAndrejAgáta Hanychová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu