Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Pozitívny Vincze v posteli so 40-tkami: Opísal priebeh choroby… Takýto stav ešte nezažil!

Viktora Vinczeho pripútal koronavírus na postel. Zobraziť galériu (7)
Viktora Vinczeho pripútal koronavírus na postel. (Zdroj: Instagram V.V.)

BRATISLAVA - Cez víkend Viktor Vincze (29) informoval, že jeho manželka Adela Vinczeová (40) je pozitívna na koronavírus. On sám bol negatívny a ani u jedného z nich sa neprejavovali žiadne príznaky. V nedeľu sa však jeho stav náhle zmenil a na Instagrame informoval, že leží v posteli s vysokými horúčkami. Teraz moderátor opísal priebeh choroby. Takýto stav vraj ešte nezažil!

Keď Viktor Vincze v sobotu prvýkrát priznal, že je s manželkou Adelou Vinczeovou v karanténe, on mal negatívny test. Známa moderátorka mala už vtedy potvrdené, že je pozitívna. O deň neskôr sa však markizákov stav náhle zhoršil. Už večer pociťoval všetky príznaky a v pondelok mu testy potvrdili, že sa nakazil aj on. 


Vinczeovci v karanténe: Adela je POZITÍVNA na koronavírus... FOTO Nevieme, čo bude ďalej!


Teraz priznal, že prvé problémy prišli len pár hodín po tom, čo na Instagrame zverejnil sobotný príspevok. „Na terase vonku vidno vianočné sviečky. V sobotu som ich nestihol rozmotať, lebo ma večer začali tlačiť pľúca. V nedeľu teplota rovno vystrelila nad 40 stupňov. Paralen ju stlačí len na 38, no o dve hodiny je zakaždým späť,“ začal opisovať priebeh pozitívny Viktor. 


Už to chytil aj on! Vincze pozitívny na COVID-19: Leží s vysokými horúčkami!


„V noci šialená zimnica. Aby som bol schopný zaspať, musel som si ľahnúť v čiapke. Prvá teplota po zobudení - 40,1, už nastupuje aj hrdlo,“ prekvapuje Vincze. Vraj minimálne počas svojho dospeláckeho života si takýto stav nepamätá. „A očividne nepomohli ani ranné ľadové sprchy. Vraj choroba starých, obéznych a s inými diagnózami. Dobre teda,“ píše moderátor.

Zaujímavosťou je, že hoci Adela bola pozitívna skôr, nemá takmer žiadne prejavy. „Nechcem nikoho strašiť, to vôbec nie, moja manželka má zatiaľ relatívne pohodový priebeh. Ale táto choroba má, očividne, nepredvídateľné prejavy a je jej jedno,a ký máme na ňu názor,“ dodal. 

Viac o téme: Viktor VinczeAdela Vinczeová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu