Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Manželia Zlatica a Patrik Švajdovci priznávajú: Končíme!

Zlatica a Patrik končia! Zobraziť galériu (6)
Zlatica a Patrik končia! (Zdroj: Vlado Benko)

BRATISLAVA – Už dlhé roky patria medzi stálice televízie Markíza. Partnermi sú nielen v pracovnom, ale aj súkromnom živote a už nejaký ten piatok sa prihovárajú divákom zo štúdií v Záhorskej Bystrici. Ani tento rok nechýbali na Dni otvorených dverí, kde sa Zlatica Švajdová Puškárová (42) ukázala po dvadsiaty raz a Patrik Švajda (47) dokonca už dvadsiaty tretí. Manželov sme trošku vyspovedali a moderátorka priznala, s čím končia!

Zlatica Puškárová a Patrik Švajda sú už dlhé roky obľúbení medzi divákmi žlto-modrej televízie! Aj to je jeden z dôvodov, prečo nesmeli chýbať na poslednom Dni otvorených dverí. Keďže patria medzi spravodajcov a z času na čas sa im podarí vo vysielaní husársky kúsok v podobe vtipnej situácie, nedalo nám to a opýtali sme sa na tú poslednú.

Zlatica Puškárová a Patrik Švajda otvorene: TOTO je koniec!
Reportáž o Koza feste a najmä to, čo sa odohralo v štúdiu Televíznych novín po nej, obletelo internet. Na Zlaticiniu otázku, ktorá sa Patrikovi páči najviac, odpovedal Švajda: „Neviem, asi ty.“ Vyznelo to, ako to vyznelo, no blondínku to rozhodne neurazilo. Naopak, s manželom to mali dohodnuté. „Stala sa z toho naozaj veľká kauza, ale my naozaj neberieme vôbec vážne. My sme si to tak ešte počas tej reportáže povedali, že povieme niečo, nech sa všetci zabavíme, pretože tá reportáž bola naozaj neuveriteľná. A my sme si to naozaj viac-menej dohodli. Mňa to ani neurazilo,“ povedala nám Zlatica.

A Patrik Švajda jej dáva za pravdu. „Myslím si, že bolo to tak situované, aby sme sa všetci zasmiali a my sme sa teda aj pobavili,“ vyjadril sa Patrik pre topky.sk, pričom sa teda bráni, že kozou svoju manželku nenazval. Pointou bolo to, že ona je pre neho jednoducho krásna žena, s ktorou tvorí pár už niekoľko rokov a vychovávajú spoločne dvoch synčekov.

Zlatica a Patrik Švajdovci sa tešia zo zdravých synčekov.
Zobraziť galériu (6)
Zlatica a Patrik Švajdovci sa tešia zo zdravých synčekov.  (Zdroj: Intagram Z.P.)

Okrem Adama a Lea má však Patrik Švajda ešte ďalších dvoch synov. Pri toľkých chalanoch okolo  nás, samozrejme, zaujímalo, či im do tohto chlapinca nechýba dievčatko. Väčšinou totiž ženy túžia práve po malej princezničke. „Ja som tak šťastná, že mám naozaj zdravých synov dvoch a vlastne ešte aj dvaja Patrikovi synovia sú úžasní už mladí muži, takže my sme šťastní,“ hovorí s úsmevom Zlatica, ktorá zároveň prezradila, že toto je už konečný počet detí.

„Samozrejme, že človek si tak povie, že keď má štyroch synov, tak by to bolo možno pekné, ale tak my sme už skončili,“ uzavrela blondínka, na čo sa jej Patrik pohotovo opýtal: „Odpískala si to?“ Nuž, dievčatko síce manželia nemajú, no v budúcnosti sa môžu tešiť na nevesty a možno im budú dopriate aj vnučky.

Okrem synčekov Lea a Adama, má Patrik Švajda ešte dvoch starších chlapcov Samuela a Patrika.
Zobraziť galériu (6)
Okrem synčekov Lea a Adama, má Patrik Švajda ešte dvoch starších chlapcov Samuela a Patrika.  (Zdroj: Intagram Z.P.)

Viac o téme: Patrik ŠvajdaZlatica Švajdová Puškárová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu