Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Obrovské nešťastie Laca Lučeniča: Smrť, ktorej sa každý rodič desí... Prišiel o dcéru (†33)

Laco Lučenič prišiel o dcéru Ninu. Zobraziť galériu (5)
Laco Lučenič prišiel o dcéru Ninu.

BRATISLAVA - Veľký smútok! Laco Lučenič (62) prežíva momentálne tie najhoršie chvíle pre každého rodiča. Ťažká choroba mu totiž vzala dcéru Ninu, ktorú mal z prvého manželstva ako posledné z troch detí. Brunetka podľa našich informácií bojovala s rakovinou, kvôli ktorej prišla aj o vlasy. Ako stúpenkyňa jogy a pozitívneho prístupu k životu sa aj pri svojom údele dokázala usmievať. Bohužiaľ, v sobotu svoj zápas o život prehrala...

Najhoršia správa za celý život! Laco Lučenič si v sobotu musel vypočuť naozaj desivý oznam. Jedno z jeho detí totiž odišlo na večnosť. Jeho dcéra Nina podľa našich informácií podľahla rakovine. Pre celú rodinu je to naozaj tvrdá rana. 

Ako sme zistili, kvôli chorobe prišla cvičiteľka jogy a zástankyňa zdravého životného štýlu o vlasy. Napriek tomu sa nevzdávala a dokázala ďalej ísť životom s úsmevom na perách. Bohužiaľ, svoj boj nakoniec prehrala.

Informáciu o jej smrti zverejnil aj jej švagor, spevák Robo Papp. „Dnes po dlhom a ťažkom boji nás opustila moja 33-ročná švagriná. Ninka, odpočívaj v pokoji,” napísal v sobotu večer na sociálnu sieť. Samotný Lučenič nám smutnú udalosť potvrdil, no v týchto ťažkých chvíľach nechce s médiami viac komunikovať, čo je pochopiteľné. Jemu aj celej rodine vyjadrujeme úprimnú sústrasť. 

Laco Lučenič mal dokopy 6 detí. Z prvého manželstva syna Allana a dcéry Evu a Ninu. V druhom zväzku s manažérkou Gabikou sa mu narodil postihnutý syn Lacko a neskôr pribudli dcéry Adelka a Linda. 

Eva Papp Lučeničová zverejnila staršiu fotku svojej sestry.
Zobraziť galériu (5)
Eva Papp Lučeničová zverejnila staršiu fotku svojej sestry.

Viac o téme: Laco Lučenič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu