Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Šokujúci krach celebritného manželstva: Po smrti sestry ďalšia rana pre Lučeničovu dcéru!

Eva Papp Lučeničová a Robo Papp sa po 9 rokoch manželstva rozišli. Zobraziť galériu (6)
Eva Papp Lučeničová a Robo Papp sa po 9 rokoch manželstva rozišli.

BRATISLAVA - Toto by zrejme nik nečakal! Dcéra známeho hudobníka Laca Lučeniča (62), Eva Papp Lučeničová (39), prežíva momentálne to najhoršie obdobie. Iba nedávno jej zákerná rakovina vzala sestru Ninu (†33), a už čelí ďalšej životnej rane. Ako topky.sk zistili, jej deväťročné manželstvo so spevákom Robom Pappom (33), s ktorým má dcérku Isabellu (5), je v troskách.

Dcéra známeho hudobníka Laca Lučeniča čelí tento rok náročným životným situáciám. V polovici augusta jej ťažká choroba vzala milovanú sestru Ninu, teraz sa jej rúca súkromný život. Ako sme totiž zistili, ani nie mesiac od smutnej udalosti sa otriasa jej navonok idylický zväzok s Robom Pappom v základoch. Po pätnástich rokoch vzťahu, z toho deviatich manželských, sa medzi dvojicou skloňuje slovo rozvod. 

Vzniknutá situácia je pre okolie partnerov o to šokujúcejšia, že nikto nemal ani len tušenie, že niečo nie je v poriadku. Žiadne problémy nenaznačil ani spomínaný pohreb – párik sa k sebe správal úplne bezproblémovo a dokonca sa navzájom obdarúvali úsmevmi. 

Realita je však iná. „Môžeme vám potvrdiť, že sa rozchádzame, zatiaľ nie rozvádzame,“ priznal pre topky.sk spevák. Ako sme sa však od hudobníka dozvedeli, hoci idú od seba, zostávajú kamaráti. „Sme priatelia aj ďalej. Komunikujeme spolu v dobrom. A všetko robíme tak, aby bola naša dcéra spokojná,“ povedal otec päťročnej Isabelly.

Robo nám síce nekonkretizoval, čo je dôvodom vzniknutej situácie, ale poprel, že by v tom bola iná osoba. „Za rozchodom nie je nikto tretí,“ tvrdí interpret. To, ako dlho žijú s manželkou oddelene, tiež nechcel komentovať. „Viac by som sa nerád k tomu vyjadroval. Ďakujem,“ uzavrel tému spevák. Priestor na vyjadrenie sme chceli dať aj Eve. Tá však nereagovala na naše telefonáty.

Viac o téme: Robo PappLaco LučeničEva Lučeničová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu