Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Pohreb dcéry (†33) Laca Lučeniča: Ochranka, smiech a zmierenie nad rakvou!

Zdá sa, že Laco Lučenič, jeho dcéra Eva a zať Robo Papp k sebe našli cestu. Po pohrebe nechýbal na ich tvárach úsmev. Zobraziť galériu (13)
Zdá sa, že Laco Lučenič, jeho dcéra Eva a zať Robo Papp k sebe našli cestu. Po pohrebe nechýbal na ich tvárach úsmev. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Posledné zbohom! Laca Lučeniča (62) uplynulú sobotu zrazila na kolená správa, ktorú nechce počuť žiaden rodič. Jeho len 33-ročná dcéra Nina prehrala boj so zákernou rakovinou. Vo štvrtok sa v bratislavskom krematóriu konala posledná rozlúčka s ňou. Rodina počas civilného obradu využila služby súkromnej ochranky, ktorá strážila vchody do priestorov budovy. A vyzerá to tak, že naštrbené vzťahy hudobníka s druhou dcérou Evou sa vďaka tejto smutnej udalosti napravili. Svedčia o tom aj úsmevy, ktoré sa dvojici krátko po obrade objavili na tvárach.

Prežiť svoje dieťa je jednoznačne to najhoršie, čo sa milujúcemu rodičovi môže stať. Náročné chvíle plné bolesti v týchto dňoch prežíva aj hudobník Laco Lučenič. Ťažká choroba mu totiž vzala len 33-ročnú dcéru Ninu, ktorú mal z prvého manželstva. Brunetka dlhodobo bojovala so zákernou rakovinou, no napriek smutnému osudu myslela pozitívne a dokázala sa usmievať.

Bohužiaľ, v sobotu ochoreniu podľahla. Vo štvrtok krátko po 15. hodine popoludní sa konala posledná rozlúčka s mladou jogínkou. V bratislavskom krematóriu sa zišla celá Lučeničova rodina aj blízki. Na pokojný priebeh dohliadali SBS-kári, ktorí strážili vstupné dvere. 

Na smútočnej udalosti nechýbal Ninin švagor - spevák Robo Papp s manželkou Evou, ktorá je dcérou Lučeniča. Je známe, že ich vzťah bol dlhodobo naštrbený - hudobník dokonca nebol ani na jej svadbe. Aktuálne to však vyzerá tak, že dvojica k sebe opäť hľadá cestu. Počas poslednej rozlúčky sa stretnutiam nevyhýbali, práve naopak. 

Z budovy krematória odchádzali spoločne a dokonca im na tvárach bolo počas vzájomnej komunikácie vidieť aj úsmevy. Robo a Eva nakoniec ešte preparkovali Lučeničovo auto bližšie k budove a po pár spoločne strávených minútach sa rozlúčili. Následne sa každý pobral vlastnou cestou. 

Samotný obrad trval približne 30 minút. Do neba sprevádzala zosnulú Ninu skladba After All This Time, ktorú naspieval Simon Webbe. V sále bolo počuť plač a občasné vzlykanie. Po smútočnej rozlúčke sa nekonali kondolencie. „Vzhľadom na náročnosť situácie si to rodina neželá,“ zaznelo na záver obradu.


Obrovské nešťastie Laca Lučeniča: Smrť, ktorej sa každý rodič desí... Prišiel o dcéru (†33)


VIDEO: Simon Webbe - After All This Time

Viac o téme: Laco Lučenič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu