Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Známy herec svoju ženu neukazuje: Škoda! Je to fakt kočka

Vin Diesel Zobraziť galériu (8)
Vin Diesel (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Aj keď Vin Diesel nie je prototypom hollywoodskeho fešáka, pre mnohé ženy je idolom. Dnešný oslávenec však má oči len pre svoju partnerku - mexickú modelku Palomu Jiménez (36), ktorá mu porodila tri ratolesti

Vin Diesel sa narodil 18.júla 1967 ako Mark Sinclair. Okrem brata - dvojčaťa, má dve sestry. V detstve a puberte nebol žiadnym neviniatkom. A možno aj vďaka tomu je dnes úspešným hercom. Keď mal 7 rokov, spolu s kamaráti sa vlámali do divadla v Greenwicch Village. Riaditeľka na nich nezavolala políciu, ale za trest ich zakomponovala do rôznych predstavení. Marka to zaujalo natoľko, že bolo o jeho osude rozhodnuté.

Pri pohľade na hercovo svalnaté telo musí byť každému jasné, že šport bol a je jeho vášňou. Už ako 17-ročný mal vypracovanú postavu a živil sa ako vyhadzovač v newyorkských kluboch. Jeho cesta do Hollywoodu spočiatku nebola jednoduchá. Avšak nevzdal sa a jeho úsilie sa vyplatilo. 

Galéria: Vin Diesel vo filmoch
Pred kamerami stál prvýkrát v roku 1990 a z počinov, v ktorých sa objavil možno spomenúť napríklad Zachráňte vojaka Ryana, xXx, Osamelý pomstiteľ, Strážcovia galaxie, Riddick a samozrejme nemožno zabudnúť na filmy Rýchlo a zbesilo.

Čo sa týka súkromia, to si sympatický svalnáč stráži. Od roku 2007 tvorí pár s krásnou modelkou Palomou Jiménez, s ktorou má dve dcéry a syna. Raz za čas sa na instagrame pochváli svojou krásnou rodinkou a partnerka s ním občas príde do spoločnosti Fanúšikom by ale určite nevadilo, keby jej fotky zverejňoval na internete častejšie.

Vin Diesel má takúto krásnu partnerku.
Zobraziť galériu (8)
Vin Diesel má takúto krásnu partnerku.  (Zdroj: SITA)

Vin Diesel s partnerkou a deťmi.
Zobraziť galériu (8)
Vin Diesel s partnerkou a deťmi.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Vin Diessel
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu