Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

KONIEC jedného z najväčších hollywoodskych konfliktov: Spor hodili za hlavu... TOTO ich spojilo!

Vin Diesel a Dwayne Johnson Zobraziť galériu (9)
Vin Diesel a Dwayne Johnson (Zdroj: Universal pictures)

LOS ANGELES - Zakopali vojnovú sekeru! Medzi hereckými esami Dwaynom Johnsonom (51) a Vinom Dieselom (55) to iskrilo už od natáčania filmovej série Rýchlo a zbesilo. Podľa samotného The Rocka je však všetkému koniec a ich spory sú definitívne minulosťou.

Celý konflikt začal v roku 2016, keď Johnson povedal, že jeden z jeho kolegov je zbabelec. Okamžite sa začalo špekulovať o jeho nezhodách s Dieselom a počas následujúcich rokov si vymenili niekoľko ostrejších odkazov. 

Ich spor vyvrcholil po tom, ako Diesel povedal, že musel byť na svojho kolegu poriadne tvrdý, aby z neho dostal herecký výkon hodný tejto série. To sa The Rocka dotklo natoľko, že verejne oznámil, že v Rýchlo a zbesilo ho už nikdy neuvidíme.

Dwayne The Rock Johnson
Zobraziť galériu (9)
Dwayne The Rock Johnson  (Zdroj: SITA)

Teraz je však podľa jeho vlastných slov všetko inak. Na svojom profile na sociálnej sieti Twitter totiž oznámil, že sa do tejto filmovej série vracia. „Luke Hobbs sa vracia do Rýchlo a zbesilo. Vaše reakcie k možnému návratu Hobbsa nám vyrazili dych. Najbližšie ho budete vidieť v samostatnom filme o Hobbsovi, ktorý bude slúžiť ako začiatok pre druhú časť Rýchlo a zbesilo 10," napísal Johnson.

Rovnako oznámil aj to, že jeho spor s Dieselom je vyriešený. „Minulé leto sme ja a Vin hodili minulosť za hlavu. Vždy sa budeme starať o túto sériu, ktorú fanúšikovia milujú. Počas mojej kariéry som sa vždy držal toho, že fanúšikovia sú na prvom mieste," doplnil herec.

Viac o téme: Vin DieselDwayne Johnson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu