Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Vin Diesel lieta v obrovských problémoch: Čelí obvineniam zo sexuálneho napadnutia!

Vin Diesel Zobraziť galériu (3)
Vin Diesel (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Slávny americký herec si blížiace sa Vianoce zrejme príliš neužije. Verejnosť sa totiž dozvedela, že momentálne čelí vážnym obvineniam zo sexuálneho napadnutie svojej bývalej asistentky, ktorá súdu opísala, ako mal útok prebiehať.

Tento rok bol pre Diesela pomerne úspešný, keďže mali premiéru dve filmové série, ktorých je súčasťou. V prvej polovici tohto roka sa totiž dostali do kín Strážcovia galaxie 3 a Rýchlo a zbesilo 10.

Koniec roka je však pre obľúbeného herca poriadne nepríjemný. Diesel čelí obvineniu jeho bývalej asistentky Asty Jonasson, ktorá tvrdí, že ju mal v roku 2010 sexuálne napadnúť v hotelovej izbe v Atlante.

Vin Diesel
Zobraziť galériu (3)
Vin Diesel  (Zdroj: SITA)

Súdny spis sa podarilo získať magazínu Page Six a Jonasson v ňom opísala aj to, ako celý útok prebiehal. Podľa dokumentov ju mal najskôr hodiť na posteľ a aj napriek tomu, že prosila, aby prestal, sa začal dotýkať jej pŕs. Následne ju mal pritlačiť k stene a začať masturbovať. 

„Pani Jonasson sa najskôr bála poslať svojho nadriadeného preč, pretože vedela, že je to dôležité pre jej bezpečnosť a budúcnosť v zamestnaní. Všetko sa však zmenilo, keď ju zhodil na zem, vyhrnul jej šaty, dotýkal sa jej tela a začal ju chytať za stehná," píše sa v spise.

Pre spomínaný magazín sa k celej veci vyjadril aj právny zástupca Diesela. „Poviem to veľmi jasne. Vin Diesel kategoricky odmieta všetky obvinenia. Toto je prvýkrát, čo o tomto obvinení počuje. Malo sa to udiať pred viac ako 13-timi rokmi. Máme jasné dôkazy, že tieto obvinenia sú vymyslené," povedal právnik. 

Vin Diesel
Zobraziť galériu (3)
Vin Diesel  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Vin Diesel
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu