Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Zdravý vzduch v každej miestnosti

PR článok Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Primalex)

Všetci túžime užiť si svoj domov či chalupu naplno. To znamená v plnom zdraví a v najväčšej spokojnosti. Keď je náš interiér dokonalý, sme nadmieru spokojní. No aj pri maľovaní je potrebné myslieť na to, aké farby budú zdobiť náš príbytok – či sú pre nás zdravé a neškodia ani životnému prostrediu.

Zdravá klíma, ochrana zdravia a ohľaduplnosť k životnému prostrediu by sa mali stať našou prioritou a to aj pri maľovaní. Veď zdravie máme len jedno, rovnako ako prírodu okolo nás. Ak sa teda chystáte skrášliť si svoj príbytok, vyberte si taký náter, ktorý má nulový obsah prchavých organických látok (VOC), rozpúšťadiel a zmäkčovadiel. Vďaka tomu sa do ovzdušia neuvoľňujú žiadne škodlivé látky a náter tak prispieva k zachovaniu kvalitnej vnútornej klímy, ktorá je zásadná pre naše zdravie a spokojnosť.

Výhradne minerálne zloženie

Vhodné je zvoliť si náter vyrobený na báze prírodného kaolínu. Takým je PRIMALEX STANDARD Mineral, ktorého zloženie je odborne zmerané a certifikované. Aj preto má značku ZERO alebo FREE VOC, čo znamená, že celkové emisie prchavých organických látok v ňom sú pre naše zdravie aj životné prostredie absolútne bezpečné. Pri práci s ním skrátka nevdychujete žiadne škodliviny a tie sa neuvoľňujú do vzduchu ani z čerstvo vymaľovaných stien.

Príjemný aj pre naše oči

Plniace prírodné kaolíny ovplyvňujú hustotu a viskozitu farieb, ich odtieň, sýtosť aj kryciu schopnosť. Preto má PRIMALEX STANDARD Mineral svoj špecifický nádych, ktorý je možné prirovnať k moderným off-white odtieňom. Ide o odtieň bielej farby, ktorý však nedráždi naše oči. Hodí sa tak nielen do exponovaných miestností našich bytov, ale aj na chaty, chalupy a do ďalších interiérov.

Zdravý vzduch v každej
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Primalex)

Šetrný k zdraviu aj životnému prostrediu

Ak vám záleží nielen na vašom zdraví, ale tiež na prírode a chystáte sa maľovať, PRIMALEX STANDARD Mineral je tá správna voľba. Tento produkt sa navyše vyrába v susednom Česku - spojením výroby z lokálnej suroviny, efektívnej dopravy, minimalizovaním spotreby energie a vytvoreného odpadu preto myslíte na životné prostredie aj vy. V baleniach pre veľké aj menšie nátery ho nájdete vo všetkých dobrých predajniach s farbami, ako je sieť Dom farieb alebo na eshopoch www.domyfarieb.sk a www.primalex.sk.  

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu