Pondelok22. december 2025, meniny má Adela, zajtra Nadežda, Naďa

Recept na dnes: Zapekaný ružičkový kel so zemiakmi v jemnej smotanovej omáčke

Ilustračný obrázok

BRATISLAVA - Ružičkový kel, je často zatracovaný kvôli mierne horkastej chuti. Avšak, keď ho správne pripravíte, stane sa favoritom vašej kuchyne. Obsahuje veľa vitamínov, minerálov aj vlákniny. Vyskúšajte recept na ružičkový kel zapekaný v jemnej smotanovej omáčke. Skvelá príloha alebo ľahký hlavný chod je za pár minút na stole.

Prečítajte si celý článok >>

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu