Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Rodinná tragédia: Eva (†35) pri nehode zahynula pred očami vlastného bábätka! Zúfalý otec potrebuje pomoc

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: FB/Polícia SR - Trnavský kraj )

TRNAVA - V priebehu pár sekúnd sa Vladimírovi celý svet otočil hore nohami. Do jeho manželky Evy (†35) čelne narazil len 30-ročný vodič BMW. V aute bola aj so svojím len 2 mesačným synom Jonáškom. Zúfalý otec potrebuje pomoc. Bojí sa, že so svojimi tromi deťmi príde o strechu nad hlavou.

Obrovská tragédia sa stala pred viac ako mesiacom 26.3. 2024 na ceste medzi Trnavou a obcou Ružindol. Len 30-ročný vodič auta BMW z doposiaľ presne nezistených príčin zišiel z pruhu a čelne vpálil do oproti idúceho auta značky Nissan. V tom sa viezla 35-ročná matka troch detí Eva spoločne so svojím najmenším synom, len 2 mesačným Jonáškom. Brutálnu zrážku nemala šancu prežiť.

archívne video

Nehoda policajného auta (Zdroj: Facebook)

"Pri nehode mal mladý vodič utrpieť vážne zranenia, s ktorými ho museli letecky transportovať do nemocnice. Vodičku Nissanu, jej spolujazdkyňu a maličké dieťa si do starostlivosti prevzali pozemní záchranári. 35 ročná vodička auta Nissan svojim zraneniam, žiaľ, v nemocnici podľahla. Policajti okolnosti, za ktorých k zrážke došlo, vyšetrujú. Ani jeden z vodičov nebol schopný vykonať dychovú skúšku. To, či mohol byť niektorý z nich pod vplyvom alkoholu, budú preto zisťovať z odobratých vzoriek krvi," informovala o tom trnavská polícia bezprostredne po nehode.

Rodinná tragédia: Eva (†35)
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB/Polícia SR - Trnavský kraj )

Vladimír a jeho traja synovia tak v priebehu sekundy prišlo o ich milovanú Evu. "Ja osobne prajem dotyčnému dlhý život s pocitom, že zbytočne zobral život maminke troch detí a mne moju lásku. Evka chýbaš nám," napísal po brutálnej tragédii s obrovským žiaľom milujúci otec.

Strach o strechu nad hlavou

Len koncom minulého roku, tesne pred Vianocami, sa pritom presťahovali do nového domčeka, na ktorý si vzali hypotéku. Spoločne sa tak tešili z nového začiatku. Všetko sa ale razom zmenilo. Najmenší synček Evy a Vladimíra má len niekoľko mesiac. Otec troch detí preto po nehode musel odísť z práce a ostať s Jonáškom doma. Starší synovia navštevujú základnú a materskú školu. Krstná mama detí má strach, že môžu prísť o strechu nad hlavou.

Rodinná tragédia: Eva (†35)
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB/Polícia SR - Trnavský kraj )

"Tatinko zostal doma iba na „materskej“ dovolenke a všetka starostlivosť o dom a detičky zostala na neho. Hypotéku na „krku“ ako aj starostlivosť o detičky nie je možné platiť len z „materskej“. Majú síce veľkú rodinu, ktorá pomáha najviac, ako sa dá. Ale ak chcú zostať v domčeku, ktorý si vysnívali, budú potrebovať aj vašu pomoc," napísala krstná mama troch chlapcov k finančnej zbierke na webe donio.sk.

Zbierku založila v polovici apríla a do dnešného dňa sa im podarilo vyzbierať 35 925 eur. Do ich cieľa, ktorý si stanovili, im tak chýba necelých 15 000 eur. "Touto cestou by sme chceli poprosiť o pomoc, ak môžte prosím pomôžte. Maminku im to nenahradí, ale pomôžme im zvládnuť túto ťažkú životnú situáciu, v ktorej sa detičky aj s tatinkom ocitli. Získané peniažky pomôžu tatinkovi splatiť aspoň časť hypotéky. Budeme vám z celého srdca vďační. ĎAKUJEME Krstná mama detičiek," dodala.

Viac o téme: NehodaDomHypotékaMamaTrnava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu