Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Tvorivé dielne, diskotéka pre najmenších aj očakávané balíčky: Mikuláš príde aj do obchodných centier! Kde ho čakať?

Ilustračné foto Zobraziť galériu (4)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

BRATISLAVA - 6. decembra si každé dieťa, ale aj dospelí spájajú s Mikulášom. Každý z nás si prešiel večer pred Mikulášom čistením čižmičiek a netrpezlivo sme čakali, čo do nej dostaneme. Mikulášske podujatia sa už stali súčasťou aj obchodných centier, kde vymýšľajú rôzne atrakcie. Čo si pre najmenších pripravili tento rok?

Archívne VIDEO Mikuláš na Štadióne Antona Malatinského

 

Mikuláš na Štadióne Antona Malatinského (Zdroj: TASR/Lukáš Grinaj)

Bratislava

V hlavnom meste je niekoľko nákupných centier, ktoré sa rozhodli organizovať Mikuláša pre najmenších. Nie všetky sa však konajú priamo na Mikuláša. Rozhodne si dajte pozor na termíny.

  • Centrál

Jedným z prvých podujatí s mikulášskou tématikou bude v OC Centrál. Od 15. do 19. hodiny si obchodné centrum pripravilo pre deti naozaj bohatý program, medzi nimi bábkové divadlo, tanečné vystúpenie, vianočné koledovanie či elfskú minidiskotéku. O 18. hodine by mal prísť Mikuláš aj s vernými pomocníkmi - Anjelom a čertom. Okrem toho sa môžu deti tešiť aj na tvorivé dielne, v ktorých môžu piecť, dať si namaľovať tvár, či napísať Mikulášsku poštu. 

Tvorivé dielne, diskotéka pre
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: central)

  • Bory mall

V bratislavskom Lamači to bude "žiť" priamo na Mikuláša, a to 6. decembra. Od 16. hodiny popoludní je pre deti pripravený čertovský program. "Nebude chýbať anjel s čertom. Mikuláš dorazí priamo na námestie v pasáži, kde na vás bude s radosťou čakať. A pozor, nezabudnite na básničky," informuje obchodné centrum na svojej stránke. Spomienky z Mikuláša si budú môcť deti odniesť aj v podobe fotografie z pristaveného fotokútika. 

  • Nivy

V obchodnom centre v srdci hlavného mesta nepôjde priamo o Mikulášsky program, každopádne sa deti majú rozhodne na čo tešiť. Na ľadovom klzisku sa stretnú hrdinovia z Labkovej patroly, divadelné predstavenie obľúbenej rozprávky Ľadové kráľovstvo, ale aj škriatkovia, ktorí budú strážiť truhlicu pokladov. Organizátori sľubujú aj diskotéku na ľade. 

  • Aupark

Mikuláš s čertom a anjelom príde aj do Auparku. Vybrané deti povozia aj na saniach po nádvorí Sadu Janka Kráľa. 

Tvorivé dielne, diskotéka pre
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Aupark)

  • VIVO!

Program pre deti s mikulášskou atmosférou vytvorili aj v bratislavskom Vive. Pripravené majú tvorivé dielničky, a to v termíne od 08.12 do 10.12. "Deti budú mať možnosť vytvárať vianočné dekorácie a zabaviť sa počas týchto dní od 11:00 do 18:00. Okrem toho sa môžu zabaviť v Lego herni, ktorá je pre ne prichystaná od 1. do 19. decembra, kde sa môžu zahrať s legom rôznych druhov denne od 11. do 19. hodiny. Samozrejme v oboch prípadoch budú k dispozícii hostesky, ktoré deťom pomôžu a vedia sa im venovať primárne pri tvorivých dielňach," informovala marketing manager centra Sofia Kosová.  

Žilina

Mikuláš príde v piatok aj do Žiliny. Pre deti je v OC Aupark pripravený bohatý program. Na to, ako cez rok poslúchali, sa prídu pozrieť Mikuláš s čertom a anjelom. Poslušným deťom rozdajú mikulášske balíčky. 

Tvorivé dielne, diskotéka pre
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Aupark Žilina)

Košice

Mikuláš samozrejme príde aj do metropoly východu - Košíc. Konkrétne bude rozdávať spolu s čertom a anjelom mikulášske balíčky na vianočných trhoch pred obchodným centrom Galéria v mestskej časti Terasa. Deti sa na Mikuláša, čerta a anjela môžu tešiť v stredu 6. decembra od 16:30 do 17:00 

Viac o téme: Obchodné centráMikulášProgramMikulášske balíčky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu