Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Moderátor rannej šou šokuje: Po 27 rokoch manželstva priznal, že je gay!

Phillip Schofield Zobraziť galériu (3)
Phillip Schofield (Zdroj: ITV/ youtube.com)

LONDÝN - Poriadne prekvapenie! Meno Phillipa Schofielda (57), ktorý je vo Veľkej Británii známym moderátorom šou This Morning, plní v týchto dňoch stránky bulváru. Dôvodom je jeho priznanie o homosexuálnej orientácii. Keďže je 27 rokov ženatý a má dve dospelé dcéry, mnohí zostali z jeho slov v šoku.

Phillip Schofield tvorí s kolegyňou Holly Willoughby obľúbenú moderátorskú dvojicu. V piatok však pred televíznymi kamerami viedli rozhodne jeden z najťažších rozhovorov svojej kariéry. 57-ročný sympaťák totiž pár hodín pred vysielaním zverejnil na instagrame pomerne šokujúce priznanie. 

Phillip Schofield a Holly Willoughby v piatkovom vydaní relácie This Morning viedli jeden z najťažších rozhovorov. Moderátor sa totiž priznal, že je gay.
Zobraziť galériu (3)
Phillip Schofield a Holly Willoughby v piatkovom vydaní relácie This Morning viedli jeden z najťažších rozhovorov. Moderátor sa totiž priznal, že je gay.  (Zdroj: ITV/ youtube.com)

„Nikdy neviete, čo sa deje v niekoho zdanlivo dokonalom živote. S akými problémami sa pasuje a čo ho trápi. Nemohli ste vedieť, čo ma v posledných rokoch priam vnútorne zožiera. Posilnený podporou mojej manželky a dcér som sa vyrovnal s tym, že som gay,” poznamenal Phillip, ktorý je 27 rokov ženatý a má 27-ročnú dcéru Molly a o tri roky mladšiu Ruby.   

Ako moderátor prezradil, jeho verejnému priznaniu predchádzalo množstvo rozhovorov s rodinným príslušníkmi, boli noci, keď kvôli tomu nedokázal spať.

„Svet sa za poslednú dobu zmenil k lepšemu a v súčasnosti je v poriadku byť gay. Stále cítim bolesť a som zmätený, ale to je najmä kvôli bolesti, ktorú spôsobujem svojej rodine. Moja žena Stephanie bola neuveriteľná a naozaj ju veľmi milujem. Je to tá najláskavejšia osoba, akú som kedy stretol. A moje dcéry sú tiež úžasné v tom, že mi dodali odvahu a poskytli útechu,” dodal Schofield. Oporou mu je aj kolegyňa Holly Willoughby, ktorú podľa vlastných slov berie ako svoju sestru. 

Galéria: Phillip Schofield sa priznal, že je gay. Tieto ženy však v jeho živote majú významné miesto.

Viac o téme: Phillip Schofield
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu