Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Brat známeho moderátora ide za mreže: TOTO je jeho trest za zneužívanie maloletého chlapca!

Phillip Schofield Zobraziť galériu (2)
Phillip Schofield (Zdroj: ITV/ youtube.com)

LONDÝN - Za svoje skutky si posedí poriadne dlho. Meno známeho britského moderátora Phillipa Schofielda (60) bolo v posledných týždňoch spomínané hlavne kvôli škandálu jeho brata Timothyho (54). Ten čelil obvineniam zo zneužívania maloletého chlapca a súd najnovšie rozhodol o jeho vine. Vo väzení si napokon odpyká trest vo výške 12 rokov.

Na konci marca sme vás na Topkách informovali o tom, že jeden z najznámejších moderátorov Británie - Phillip Schofield rieši nepríjemnú situáciu. Jeho brat Timothy sa totiž postavil pred súd kvôli obvineniam zo sexuálneho zneužívania maloletého chlapca. Samotný moderátor sa dokonca musel na istý čas stiahnuť z obrazoviek.

Súd nakoniec rozhodol o tom, že Timothy Schofield je vinný zo zneužívania, ku ktorému malo dochádzať v období troch rokov. V posledných dňoch sa čakalo už len na rozsudok a sudkyňa Johanna Cutts ho napokon poslala za mreže na 12 rokov.

„Využili ste jeho nevinnosť a obdobie, v ktorom sa v jeho živote nachádzal, k svojmu vlastnému sexuálnemu uspokojeniu. To, čo ste urobili, bolo zlé. Cítil, že je nútený robiť to, čo chcete a mal pocit, že je uväznený, že nemôže uniknúť a že to nikomu nemôže povedať," povedala Cutts.

„Vzali ste mu právo byť teenagerom, akým by mal byť - bezstarostný, uvoľnený a šťastný. Je zrejmé, že ste ním boli posadnutý. Vaše konanie a správanie mali na chlapca zničujúci dopad a mysleli ste pri ňom len na seba. Nepočula som od vás jediné slovo ľútosti," doplnila sudkyňa.

Tim Schofield si pre ceste na súd zakrýval tvár
Zobraziť galériu (2)
Tim Schofield si pre ceste na súd zakrýval tvár  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Phillip Schofield
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu