Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Nečakaný KONIEC: Moderátor po dlhých rokoch opúšťa rannú šou... Je za tým konflikt s kolegyňou!

Phillip Schofield Zobraziť galériu (4)
Phillip Schofield (Zdroj: pixabay.com)

LONDÝN - Prežíva veľmi náročné obdobie. Meno britského moderátora Phillipa Schofielda (61) bolo v posledných týždňoch spomínané hlavne v negatívnom svetle. Jeho brat Timothy (54) totiž kvôli zneužívaniu maloletého chlapca skončil za mrežami. Stránky bulváru plnil aj jeho spor s dlhoročnou kolegyňou Holly Willoughby (42). Všetko nakoniec vyvrcholilo jeho odchodom z populárnej rannej šou...

Počas víkendu sme vás na Topkách informovali o tom, že súd poslal brata slávneho britského moderátora do väzenia na 12 rokov. Za mrežami si Timothy posedí za to, že mal sexuálne zneužívať maloletého chlapca.

Timothy však nebol jedinou osobou, ktorá robila Schofieldovi vrásky na čele. Už dlhšie sa totiž hovorilo o tom, že jeho vzťahy s kolegyňou Holly Willoughby sú na bode mrazu. Dvojica spolu moderovala dlhé roky rannú šou televízie ITV - This Morning či šou Dancing on Ice. Spájalo ich aj kamarástvo.

Moderátor sa počas kauzy súvisiacej s bratom stiahol z obrazovky, avšak v uplynulých dňoch sa vrátil aspoň do spomínanej rannej šou. Odvtedy bola atmosféra medzi oboma veľmi napätá a podľa denníku The Sun spolu takmer vôbec nehovorili. 

Holly Willoughby, Phillip Schofield
Zobraziť galériu (4)
Holly Willoughby, Phillip Schofield  (Zdroj: ITV/ youtube.com)

Počas minulého týždňa nakoniec jeho šéfom došla trpezlivosť. Po tom, ako vo štvrtok odmoderoval šou, mu mali okamžite oznámiť, že v šou končí. K celej situácii sa prostredníctvom svojho profilu na sociálnej sieti Instagram vyjadril aj samotný Schofield.

„Vždy som bol hrdý na to, že som mohol riešiť zaujímavé príbehy v šou This Morning. Počas mojej kariéry v televízii, vrátane posledných náročných dní, som robil všetko pre to, aby som bol milý a čestný. Rozumiem, že sa ITV rozhodlo, že aktuálna situácia nemôže pokračovať a som ochotný spraviť všetko pre to, aby som šou, ktorú milujem, ochránil. Takže som súhlasil s tým že v šou skončím. Chcel by som sa poďakovať hlavne jej úžasným divákom," napísal vo svojom vyhlásení moderátor.

Phillip Schofield
Zobraziť galériu (4)
Phillip Schofield  (Zdroj: Instagram P.S.)

Viac o téme: Phillip Schofield
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu