Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Puškárová ukázala dekolt po pôrode: Páni, to je ale náklad!

Zlatica Puškárová Zobraziť galériu (6)
Zlatica Puškárová (Zdroj: Instagram Z.P.)

BRATISLAVA - Tá je ale sexi! Moderátorke Zlatici Puškárovej (40) druhé tehotenstvo pridalo na kráse a vyzerá naozaj báječne. Svedčí o tom aj jej aktuálna fotografia, ktorou blondínka podčiarkla azda všetky svoje tromfy. Pozrite na ten náklad!

Moderátorka Zlatica Puškárová prežíva aktuálne jedno z najkrajších období svojho života. Začiatkom mája sa totiž stala už dvojnásobnou mamou, keď svojmu manželovi Patrikovi Švajdovi porodila druhého potomka – syna Adama Jaroslava.


Puškárová týždeň po pôrode: Pekne sa nastajlovala, kruhy pod očami skrývala!


Obdobie materskej dovolenky si sympatická markizáčka užíva plnými dúškami, čoho dôkazom sú aj jej aktuálne fotografie, ktoré často zdieľa so svojimi fanúšikmi na sociálnej sieti. Stačí si napríklad pozrieť jej najnovší záber, na ktorom Puškárová doslova žiari šťastím.

Na zverejnenej snímke má oblečený sexi biely top, ktorý doplnila rozkošnou modrou košieľkou. Svoj báječný výzor zároveň podčiarkla decentným mejkapom, skvelými vlasmi a pozornosti taktiež neušiel ani jej nadupaný dekolt, ktorý je aj po druhom pôrode naozaj hodný pohľadu... Nuž, skrátka je to hot mama!

Viac o téme: Zlatica Puškárová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu