Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Markíza si zhovadila vlastného moderátora: Pozrite, neuveríte, čo mu vyviedli!

Peter Varinský Zobraziť galériu (3)
Peter Varinský

BRATISLAVA – Strápnili ho! Moderátor Športových novín televízie Markíza Peter Varinský (33) sa v stredu večer objavil v Chart Show, kde spolu s ďalšími osobnosťami šoubiznisu komentoval skladby rôznych interpretov. Štáb tejto šou sa však neudržal a seriózneho šporťáka pred celým Slovenskom zhovadil. Urobili z neho takéhoto nepodareného transvestitu. Pozrite!

Bol na smiech! Petra Varinského poznajú diváci ako seriózneho moderátora Športových novín, ktorý sa spoločenským akciám zvyčajne vyhýba. Z času na čas sa ale objaví v markizáckej obľúbenej relácii Chart  Show. Tu spolu s ďalšími známymi tvárami komentoval skladby rôznych populárnych spevákov či skupín.

V stredu si fanúšikovia mohli vychutnať ďalšie vydanie s názvom Popové hymny, kde na 8. priečke skončila skladba Why od speváčky Annie Lennox. Práve tá sa Varinskému stala „osudnou”. „Vždy si spomeniem na každý druhý deň z roka, kedy sedím v tej maskérni ako ona a robím si, teda robia mi, tie mihalnice. Je to presne taký ten pohľad na seba v zrkadle a pýtam sa prečo,“ okomentoval moderátor skladbu, ktorého tvorcovia šou v tom momente, ako to vyriekol, poriadne zhovadili.

Počítačovo ho totiž tak upravili, že na prvý moment pripomínal transvestitu. Tvár mu zafarbili na bielo, dali mu veľké čierne mihalnice a poriadne červený rúž, ktorý bol rozmazaný okolo pier. No niekto sa na ňom schuti vybláznil... Len či sa zabával pri pohľade na seba aj samotný moderátor. Ale tak možno má zmysel pre humor, či?

Takto zhovadila televízia svojho moderátora Petra Varinského. Vyzeral ako transvestita.
Zobraziť galériu (3)
Takto zhovadila televízia svojho moderátora Petra Varinského. Vyzeral ako transvestita.

Viac o téme: Peter Varinský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu