Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Tajné vášne markizáka Varinského: Takto ho nepoznáte!

Peter Varinský Zobraziť galériu (5)
Peter Varinský

BRATISLAVA – Toto by na neho povedal iba málokto! Petra Varinského (33) poznajú diváci ako seriózneho moderátora Športových novín televízie Markíza, ktorý sa spoločenským akciám zvyčajne vyhýba. Z času na čas ho mohli fanúšikovia vidieť v obľúbenej Chart Show. No dnes ráno v Teleráne sa predviedol v úplne inom svetle, ako ho mohli fanúšikovia doposiaľ poznať. Dokonca prezradil svoje tajné vášne...

Obľúbený markizácky šporťák Peter Varinský, ktorého by ste na spoločenských akciách stretli naozaj len výnimočne, dnes ráno prijal pozvanie do Telerána. Nehovoril však len o športe, ako by zrejme mnohí diváci čakali, ale prekvapujúco aj o svojich tajných vášňach. 

Moderátorom rannej relácie Kvete Horváthovej a Romanovi Juraškovi totiž prezradil, že okrem moderovania sa venuje i niečomu inému. Jednou z jeho záľub je totiž prekladateľstvo. Preložil napríklad aj knihu o Donaldovi Trumpovi.

Viac ale divákov prekvapil druhou svojou vášňou. Keď mu dala Kveta do ruky gitaru a on začal hrať a spievať pieseň od Biebera, mnohé jeho fanúšičky určite pri obrazovkách ani nedýchali. „S gitarou som to skúšal už v detstve, ale vtedy nebol youtube. Teraz som sa k tomu vrátil,“ prezradil v priamom  prenose Varinský, ktorý s moderátorkou nacvičoval pieseň aj cez reklamu.

Následný vstup uviedol Juraško slovami: „Máme tu Petra Varinského, ktorý sa rozhodol, že končí ako spravodajca a ide sa venovať už len hudobnej kariére.“ Hoci by to mnohé ženy zrejme potešilo a rady by počúvali Petra ako hrá a spieva, zatiaľ jeho prioritou aj naďalej ostáva spravodajstvo. Ale kto vie, možno že sa im to čoskoro splní a televízia ho využije napríklad v ďalšej sérii Tvoja tvár znie povedome. Nebol by to predsa prvý spravodajca, ktorý by si vyskúšal aj inú sféru. No nechajme sa prekvapiť...

Jednou z vášní Petra Varinského je aj hra na gitaru.
Zobraziť galériu (5)
Jednou z vášní Petra Varinského je aj hra na gitaru.

Viac o téme: Peter Varinský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu