Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Kollárova šťabajzna odhalila prsia: Ukázala svoje nahé telo!

Angelika Stimová o ktorej sa hovorilo, že mala románik s Borisom Kollárom, nafotila sexi kalendár. Zobraziť galériu (7)
Angelika Stimová o ktorej sa hovorilo, že mala románik s Borisom Kollárom, nafotila sexi kalendár. (Zdroj: copy.sk)

BRATISLAVA - Žiadna hanblivka! Meno mladučkej študentky Angeliky Stimovej (18) sa nedávno skloňovalo v súvislosti s jej údajným románikom so známym milovníkom žien Borisom Kollárom (47). To však nie je jediné, čím kráska s exotickým zjavom púta pozornosť. Najnovšie totiž odhodila šaty a predviedla svoje sexi krivky v šteklivom kalendári na rok 2014.

Život mladučkej Angeliky Stimovej by niekomu mohol pripomínať rozprávku. Kariéru modelky totiž odštartovala netradične – v galantérii. Všimla si ju tam jedna módna návrhárka, ktorá si ju vzala na prehliadku. Odvtedy sa tmavovláska na móle objavila už viackrát. No a zrejme na jednom z takýchto podujatí si ju všimol aj podnikateľ Boris Kollár. Pred časom sa totiž intenzívne hovorilo o ich údajnom romániku.

Študentka sa vôbec netají tým, že sa s multioteckom stretávala. „Spoznali sme sa na nejakej akcii a samozrejme sme v kontakte. Teraz už nechodíme von, ale v minulosti sa to stalo,“ priznala pre týždenník Plus 7 dní Angelika. Snom rodáčky z dunajskostredského okresu je zviditeľniť sa a v živote niečo dokázať. A očividne robí pre to naozaj všetko. Nedávno napríklad skúšala šťastie v súťaži Miss Universe SR 2014, no do finálovej dvanástky sa neprebojovala. 

Ambiciózna 18-ka však zašla ešte ďalej. Nafotila kalendár s názvom Copy.sk, v ktorom neváhala odhodiť šaty. Zahalená iba v úsporných tango nohavičkách sa postavila pred objektív fotoaparátu. Celý mesiac máj tak bude svojím nahým telom zdobiť stenu nejednému Slovákovi.

Okrem Angeliky sa na podobné pózovanie nechala nahovoriť aj finalistka súťaže Dievča leta 2012 a zároveň bývalá markizácka farmárka Martina Štetiarová. S veľkým čudom na hlave a s rifľami stiahnutými hriešne nízko poteší majiteľov kalendára vo februári.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu