Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Toto telo ho dostalo! Boris Kollár je fajnšmeker: FOTO rajcovnej mamičky č. 7

Každý deň je z nej iná žena: Monika Ostrihoňová porodila Borisovi Kollárovi dcérku. V minulosti bola blondínkou, aktuálne má tmavé vlasy. Zobraziť galériu (7)
Každý deň je z nej iná žena: Monika Ostrihoňová porodila Borisovi Kollárovi dcérku. V minulosti bola blondínkou, aktuálne má tmavé vlasy.

BRATISLAVA - Týmito krivkami sa nechal opantať! Podľa medializovaných informácií pribudla do kruhu mamičiek okolo Borisa Kollára (48) tmavovlasá Monika Ostrihoňová (26). Tá mu v pondelok porodila dcérku. Ako sme v súvislosti s ňou zistili, ide o pomerne súťaživú slečnu. V roku 2009 chcela zvíťaziť v topkárskej súťaži Dievča leta, o dva roky neskôr skúšala šťastie v dvoch misskách. Pri všetkých spomínaných príležitostiach ukázala ambiciózna kočka svoje telo v plavkách. Pri pohľade na zábery je hneď jasné, čím upútala plodného boháča.

Sebavedomie, plné pery a objemný hrudník! To sú kvality, ktoré Boris Kollár vždy ocení. A disponuje nimi aj Monika Ostrihoňová, ktorá mu podľa informácií denníka Plus jeden deň v pondelok porodila dcéru.

Matka číslo 7 pochádza zo Zvolena a snažila sa uspieť v topkárskej súťaži Dievča leta. Hoci výraznejší úspech nezaznamenala, neodradilo ju to. Rozhodla sa reprezentovať svoje rodné mesto na súťaži e-Miss Slovakia 2011. A tam sa jej dokonca podarilo vyhrať. Niet sa čo čudovať - vytasila totiž dokonalé krivky, ktoré porota dokázala oceniť.

Vyštudovaná zdravotná sestra však týmto úspechom svoje ambície neukojila. Keďže v hlavnom meste mala oficiálne nahlásený prechodný pobyt, vrhla sa aj do súťaže Miss Bratislava 2011. Tentoraz ako blondínka. A opäť v plavkách predviedla, že za jej postavičkou sa oplatí obzrieť. Málokto vtedy tušil, že jej krivky pomotajú hlavu aj multioteckovi Kollárovi. 

Výsledkom ich zblíženia má byť práve čerstvo narodené bábätko. Podľa našich informácií dostalo dievčatko meno Sára. Tento výber je dosť prekvapujúci, nakoľko má Boris s Andreou Heringhovou dcéru Saru Zoe. Bývalú playmate to určite nepoteší. 

V roku 2009 skúšala Monika Ostrihoňová šťastie aj v našej súťaži Dievča leta.
Zobraziť galériu (7)
V roku 2009 skúšala Monika Ostrihoňová šťastie aj v našej súťaži Dievča leta.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu