Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Boris Kollár šokoval vulgarizmami na adresu politikov

Na profile Borisa Kollára sa objavil útočný status. Boháč sa od neho dištancuje. Zobraziť galériu (4)
Na profile Borisa Kollára sa objavil útočný status. Boháč sa od neho dištancuje.

BRATISLAVA - Prekvapil! Boris Kollár (48) patrí k ľuďom, ktorí majú účet na sociálnej sieti. V utorok večer sa na Facebooku pod jeho menom ale zjavil status, aký by málokto čakal. Silné slová zdôraznené výkričníkmi a vulgarizmami na adresu slovenských politikov zaujali mnohých ľudí, ktorí si ich zdieľali. Keď sme oslovili samotného boháča, strčil hlavu do piesku a k ničomu sa nechcel vyjadriť.

Tvrdé vyjadrenia! Boris Kollár mnohokrát pomohol sociálne slabším ľuďom a zdá sa, že mu záleží na blahu všetkých občanov. Na jeho profile na sociálnej sieti sa totiž objavila rázna reakcia na údajný plán politikov postaviť predražené garáže pod bratislavským hradom. 

Z riadkov vyplýva riadny hnev a je podporený aj vulgarizmami. „Čo im to j*be?!” pýta sa v tomto výtvore na margo Pavla Pašku a oslovuje aj premiéra Róberta Fica, či mu tento zámer nevadí. Keď sme však boháča oslovili, žiadneho vysvetlenia sme sa nedočkali. „Nechcem sa k ničomu vyjadrovať,” povedal nám. 

V médiách sa objavili informácie, že silné slová nie sú priamo Borisove, ale ide o výplod niekoho, kto sa mu nabúral na facebookový profil. Spýtali sme sa preto Kollára, či neplánuje podniknúť nejaké kroky voči tomuto človeku. „Neplánujem, nechcem sa k ničomu vyjadrovať,” zdupľoval svoje odmietavé stanovisko a zložil telefón. 

Na Facebooku sa pod menom Borisa Kollára objavil politicky zameraný status. Podnikateľ ho ale vraj nepísal.
Zobraziť galériu (4)
Na Facebooku sa pod menom Borisa Kollára objavil politicky zameraný status. Podnikateľ ho ale vraj nepísal.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu