Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Kollárova sladká 18-tka: Očarila boháča, teraz chce byť misskou!

Angelika Stimová sa netají tým, že s Borisom Kollárom sa v minulosti stretávali. Zobraziť galériu (6)
Angelika Stimová sa netají tým, že s Borisom Kollárom sa v minulosti stretávali.

BRATISLAVA – Ambiciózna! Nie je žiadnym tajomstvom, že záletný boháč Boris Kollár (48) má slabosť na krásne ženy. V súvislosti s tým sa nedávno skloňovalo aj meno mladučkej modelky Angeliky Stimovej (18). Ctižiadostivá brunetka najnovšie túži uspieť v súťaži krásy.

Semifinálová zostava súťaže Miss Universe SR 2014 je už známa. Medzi kráskami vytŕča najmä Angelika Stimová, ktorá svojím zjavom pripomína hrdinku z telenovely. Podobne rozprávkový bol vraj aj jej údajný románik s podnikateľom Borisom Kollárom.

Na záletného multiotecka prišla reč aj počas kastingov do súťaže krásy. „Spoznali sme sa na nejakej akcii a samozrejme sme v kontakte. Teraz už nechodíme von, ale v minulosti sa to stalo,” priznala pre aktuálne vydanie týždenníka Plus 7 dní Angelika. Tá sa tiež netají tým, že má vysoké ambície. „Chcem sa zviditeľniť a byť v živote niekto,” poznamenala sebavedomo kráska.

Stimovej kariéra modelky odštartovala v galantérii, kde praxovala. Stretla tam módnu návrhárku, ktorá si ju vzala na prehliadku a odvtedy sa Angelika objavila na móle viackrát. Výhodou je pre ňu aj údajný románik s Borisom Kollárom, vďaka ktorému sa stala výrazne známejšou. Či jej to pomôže získať aj titul Miss Universe SR 2014, sa dozvieme už čoskoro.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu