Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Kráska (18) túži stať sa miss: Kvôli výhre podstupuje extrém, aký ste ešte nevideli!

Zbláznila sa? Maya má k jazyku prišitý plast. Zobraziť galériu (3)
Zbláznila sa? Maya má k jazyku prišitý plast. (Zdroj: bbc3)

CARACAS - Napriek tomu, že má Maya Navaová len 18 rokov, vyvíja mimoriadne úsilie, aby nepremeškala šancu stať sa Miss Venezuela. Korunkou krásy je taká posadnutá, že si na jazyk dala prišiť kus plastu, ktorý jej spôsobuje takú bolesť, že nie je schopná jesť tuhú stravu. A to je podľa nej ideálny spôsob, ako si zlepšiť postavu a nepribrať.

Maya berie svoj sen veľmi vážne a do plastiky nosa a prsných implantátov investovala už 7-tisíc dolárov (cca 5160 eur).

"Mojím želaním je byť známa a uznávaná. Chcem, aby všetci vedeli, že aj ľudia z chudobných štvrtí môžu uspieť. Toto by bolo pre mňa a moju rodinu zárukou. Umožnilo by nám to našu štvrť opustiť," hovorí mladá kráska, ktorá žije na takom mieste v Caracase, kde dochádza k vražde každých 40 minút a považuje sa za jedno z najnebezpečnejších na svete.

Kráska (18) túži stať
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: bbc3)

Jej zanietenie je síce chvályhodné, ale prostriedky k dosiahnutiu cieľa sú príliš znepokojivé. Aby zostala štíhla, má na jazyku našitý kus plastu, ktorý v nej vyvoláva pri jedení nepríjemné pocity a bolesť. So svojou zvrátenou metódou sa pochválila televízii BBC v programe o extrémoch v súťažiach krásy.

O titul Miss Venezuela sa každoročne uchádzajú tisíce dievčat, ktoré sú ochotné kvôli úspechu urobiť takmer čokoľvek. Aby sa ich šance zvýšili, neváhajú ísť na plastické zákroky a podstúpiť drastické diéty. To, čo však najnovšie predviedla Maya, je predsa len dosť veľkou bizarnosťou, ktorá sa však snáď nebude ďalej šíriť. Hoci, v to sa dá len dúfať.

Kráska (18) túži stať
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: bbc3)

V zahraničí sa táto kontroverzná diéta považuje za účinný spôsob, ako sa čo najrýchlejšie zbaviť prebytočných kilogramov. Prečítajte si na Vyšetrení viac o šialenej diéte!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu