Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Mexická venuša hore bez: Na jej bujné vnady sú dve dlane málo!

Salma Hayek predviedla postavičku presýpacích hodín a okrúhle prednosti. Zobraziť galériu (12)
Salma Hayek predviedla postavičku presýpacích hodín a okrúhle prednosti. (Zdroj: Harper's Bazaar)

LOS ANGELES – Sexepílu má stále na rozdávanie! Aj keď Salma Hayek pred mesiacom oslávila už 46. narodeniny, na jej božskej postavičke sa pribúdajúce roky zatiaľ nepodpisujú. Dôkazom môže byť odvážne fotenie, počas ktorého predviedla svoje ženské zbrane v celej kráse. Kypré prednosti totiž vzala pevne do rúk.

Hriešne zvodná aj pred blížiacou sa päťdesiatkou! Salma Hayek je síce považovaná za americkú herečku, svoje mexické korene by však zapierala márne. Práve vďaka nim jej príroda nadelila úchvatné krivky v tvare presýpacích hodín. Tie sa obdarená kráska rozhodla naservírovať svojim obdivovateľom prostredníctvom novembrového čísla britského magazínu Harper's Bazaar. Uznajte sami, že na svoj vek hollywoodska diva vyzerá priam senzačne.

Salma si pred objektívom fotografky Paoly Kudacki zapózovala v čiernych priliehavých šatách, ale aj v koženej sukni s vysokým pásom. V oboch prípadoch hral hlavnú rolu jej natrieskaný dekolt, na ktorý zákony gravitácie ešte zďaleka neplatia.

Aj keď brunetka už na prvý pohľad pôsobí dojmom, že svoju figúru udržiava dôsledným stravovacím režimom, pravdou je pravý opak. „Milujem dobré jedlo a víno. Nie je to najlepšie pre postavu, ale vylepšuje mi to náladu. Som šťastná, pretože jem. Jem tuky, zeleninu, proste všetko. Ak príliš veľa cvičíte a dostatočne pri tom nejete, vyberie si to svoju daň v oblasti pokožky. Všetko začne starnúť. Ak si odopierate karbohydráty, spomalíte si metabolizmus. A viete čo? Vtedy vyzeráte naozaj zúbožene,“ vysvetlila svoju teóriu v priloženom rozhovore. Zdá sa teda, že jej recept v praxi funguje naozaj perfektne.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu