Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Sexi herečka si neustrážila sukňu: Ups, veď má pod ňou holý zadok!

Sexica Salma Hayek vystavila na obdiv podprsenku aj guľatý zadoček pod sukňou. Zobraziť galériu (14)
Sexica Salma Hayek vystavila na obdiv podprsenku aj guľatý zadoček pod sukňou. (Zdroj: profimedia.sk)

MALIBU – Zariskovala! Hoci Salma Hayek (47) patrí k ostrieľaným tváram zo sveta šoubiznisu, ani ona si intímne partie vždy neustráži. Naposledy sa jej o horúce chvíľky postaral svieži vietor na pláži, ktorý jej nadvihol neposlušnú sukňu. Nielen členovia štábu, ale aj paparazzi si tak mohli vyobzerať jej obnažené polky.

Dráždi ako za starých čias! Aj keď sa Salma Hayek pomalými krokmi už blíži k prahu päťdesiatky, na svoj vek vyzerá priam obdivuhodne. Vďaka tomu sa teší mimoriadnej popularite u fanúšikov z radu divákov a o herecké úlohy nemá núdzu. V súčasnosti nakrúca snímku How To Make Love Like An Englishman s nemenej skúseným kolegom Pierceom Brosnanom. Naoko nudné scény brunetka okorenila výhľadom pod sukňu.

Herecké obsadenie sa s celým štábom presunulo na obľúbenú pláž v Malibu, kde po celý čas pofukoval svieži morský vánok. A práve ten narobil Salme poriadnu šarapatu. Sukňa áčkového strihu sa jej neustále nadvihovala a provokatívne spod nej vykúkal zadoček. Na jednom zo záberov sa teda zdalo, že herecká diva zabudla nohavičky v bielizníku. Aby toho nebolo málo, bielu košeľu mala len previazanú na uzol a bujné prsia jej pred kamerami strážila iba podprsenka.

Keďže skĺbiť pracovné povinnosti s materstvom pre žiadnu hviezdu nie je jednoduché, Salma svojej dcére Valentine venuje každú voľnú chvíľu. Aj preto sa s ňou počas prestávok hrala priamo na pláži. Nedávno priznala, že práve jediné tehotenstvo jej takpovediac otvorilo oči a prinútila sa inak vnímať svoju fyzickú krásu: „Tak veľmi som pribrala, že som mala príležitosť vidieť sa disproporčne v mnohých smeroch. Bolo to pre správnu vec a ani na sekundu som neľutovala. Začala som si vážiť svoje telo. Veci, ktoré som predtým kritizovala, sa mi potom už nezdali také zlé.“ Salma, krátko pred päťdesiatkou sa rozhodne nemáš za čo hanbiť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu