Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Fakt jej ťahá na 50? Prirodzená krása oscarovej herečky berie dych!

Pri pohľade na oslnivú Helen Hunt ťažko uveriť, že čoskoro prekročí prah päťdesiatky. Zobraziť galériu (4)
Pri pohľade na oslnivú Helen Hunt ťažko uveriť, že čoskoro prekročí prah päťdesiatky. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Vek je len číslo! Do klubu oslnivých hollywoodskych päťdesiatničiek už o pár mesiacov pribudne tiež americká herečka Helen Hunt. Tá si cennú sošku Oscara doteraz vyslúžila „len“ za svoj výkon v hlavnej úlohe, no pokojne by podobné ocenenie mohla dostať aj za pestovaný zovňajšok. Prirodzenou krásou totiž odzbrojí každého.

Stále v neuveriteľnej forme! Helen Hunt sa vo svete kinematografie pohybuje od útleho detstva, pričom už v 70. rokoch ju diváci za veľkou mlákou mohli vidieť na televíznych obrazovkách. Bohaté skúsenosti pred kamerou sa však na nej podpísali tým najlepším možným spôsobom. Herecká hviezda čaru okatých plastík nepodľahla a aj na prahu päťdesiatky dokáže zatieniť mladšie kolegyne.

Fotografi tento týždeň z Helen nespúšťali svoje objektívy na premiére jej najnovšej snímky s názvom The Sessions. Hollywoodska diva na červený koberec zvolila jednoduchú dlhú róbu ozvláštnenú čiernym ligotavým opaskom. Ako skutočná dáma sa extravagancii vyhla aj v oblasti líčenia. So sviežim mejkapom a zvlnenými vlasmi pôsobila nanajvýš prirodzene a o pár rokov mladšie.

Helen sa v spomínanej dráme blysla ako sexuálna terapeutka, ktorej pacientom bol panic pripútaný na lôžku. Súčasťou filmu sú tak aj náročné erotické scény, pri ktorých sa kalifornská rodáčka zapotila. „Osobne som sa cítila extrémne zraniteľná. Z tej perspektívy mi padla sánka. Keď som si mala vyzliecť šaty, začali sa mi potiť dlane,“ zaspomínala si na neľahké nakrúcanie. V koži jej klienta by sa však zrejme rád ocitol nejeden muž v najlepších rokoch.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu