Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Mamička Kucherenko vás ohúri: Nie perami, ale krivkami!

Silvia Kucherenko je známa svojimi veľkými perami (v krúžku). Za povšimnutie ale určite stojí aj jej postavička. Zobraziť galériu (6)
Silvia Kucherenko je známa svojimi veľkými perami (v krúžku). Za povšimnutie ale určite stojí aj jej postavička.

BRATISLAVA – Radosť pozerať! Silvia Kucherenko (29) je známa aj vďaka veľkosti svojich pier. Práve jej ústa si totiž ľudia vybavia pri vyslovení blondínkinho mena. Za povšimnutie však určite stojí aj modelkino telo. Ako vidno na záberoch z dovolenky, mamička si udržuje aj po pôrode synčeka Alexandra Marcusa (1,7) priam dokonalé krivky.

Ploché bruško, bujné vnady! Silvia Kucherenko patrí k takému typu známych osobností, ktoré  so svojimi priaznivcami komunikujú prostredníctvom sociálnej siete. Modelka sa na svojom profile chváli nielen pracovnými fotografiami, ale aj zábermi zo svojho súkromia.

Naposledy zverejnila Silvia niekoľko momentiek z dovolenky. Fanúšikom tak dopriala pohľad na svoju dokonalú postavičku. Blondínka sa nikdy netajila tým, že jej prednosti sú chirurgicky vylepšené. Okrem nich však púta pozornosť aj modelkino ploché bruško. To by jej totiž mohla závidieť nejedna mladá mamička.

Silvia Kucherenko má aj po pôrode dokonalú postavu.
Zobraziť galériu (6)
Silvia Kucherenko má aj po pôrode dokonalú postavu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu