Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Kollár zaujal hriešnou útratou, Kucherenko krvavými maxi perami!

Boris Kollár doprial Vanese k pätnástym narodeninám tento kožuch v hodnote 4 500 €. Silvia Kucherenko pútala pozornosť výraznou farbou pier. Zobraziť galériu (16)
Boris Kollár doprial Vanese k pätnástym narodeninám tento kožuch v hodnote 4 500 €. Silvia Kucherenko pútala pozornosť výraznou farbou pier.

BRATISLAVA – Štvrtkovú prehliadku Bratislavských módnych dní si nedali ujsť ani známe tváre šoubiznisu. Prišiel napríklad aj Boris Kollár (47), ktorý pútal pohľady prítomných najmä tým, že mal po boku mladú slečnu. Nešlo však o žiaden nový objav - bola to dcéra expartnerky Petry Krištúfkovej (34) Vanesa (15). Dievčine doprial boháč na prehliadke dar v horibilnej sume 4 500 eur. Na podujatí však nezaujal iba podnikateľ vďaka tejto veľkej útrate. Perami orámovanými krvavo červeným rúžom zas priťahovala pozornosť modelka Silvia Kucherenko (29).

Galéria: Ďurianová po pôrode s ukážkovou líniou, Štumpfová iba v plavkách!

Bratislavské módne dni prilákali množstvo osobností. Ako sme vás už na topkách informovali, v úlohách modeliek sa predviedli aj známe dámy nášho šoubiznisu ako napríklad bývalá farmárka Monika Haklová, Miss Slovensko 2005 Ivica Sláviková, tanečníčka Katarína Štumpfová, úradujúca kráľovná krásy Kristína Krajčírová, ale aj čerstvá mamička Marianna Ďurianová.

Z hľadiska si pohľad na modely vychutnával napríklad Boris Kollár. Spoločnosť mu však nerobila partnerka Andrea Heringhová, keďže sa zotavuje po nedávnom pôrode synčeka Boriska. Na podujatie vzal preto podnikateľ dcéru expartnerky Petry Krištúfkovej Vanesu. Keďže slečna pred pár dňami oslavovala pätnáste narodeniny, boháč jej kúpil darček. No nie hocijaký.

Dievčaťu sa zapáčili predvádzané luxusné kožuchy. A tak si po konzultácii s moderátorom Branislavom Brunom Ciberejom jeden kúsok vybrala. Kollár za neho vysolil neuveriteľných 4 500 eur. „Vanesu beriem ako vlastnú dcéru. Chcel som jej tým urobiť radosť, mala totiž narodeniny,“ prezradil štedrý Boris.

Mladá slečna tak vylepšila svoj večerný imidž, ktorým ohurovala i bez luxusného kožuchu. Prestížne kúsky zo šatníka však vytiahla aj modelka Silvia Kucherenko. Tá si vzala kabelku Dior, šaty značky Balmain a čižmy od Christiana Louboutina. Za túto garderóbu vysolila pár tisíc eur. Neboli to však iba tieto vychytávky, ktorými pútala pozornosť. Pohľady priťahovala aj nánosmi krvavo červeného rúžu, ktorý zvýrazňoval už i tak neprehliadnuteľné pery. Plavovláska si vďaka tomu držala prvenstvo v najvýraznejších ústach medzi všetkými zúčastnenými dámami. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu