Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Mamička Silvia Kucherenko: Ukázala sexi postavu a nový imidž čiernovlásky!

Modelka Silvia Kucherenko zaujala fotkami s krátkym čiernym strihom a tiež zábermi v spodnej bielizni. Zobraziť galériu (10)
Modelka Silvia Kucherenko zaujala fotkami s krátkym čiernym strihom a tiež zábermi v spodnej bielizni. (Zdroj: Foto: Facebook)

BRATISLAVA – Modelka Silvia Kucherenko (29) vie, ako očariť! Najnovšie sa na profile na sociálnej sieti pochválila sériou sexi záberov v spodnej bielizni. Mamička malého Alexandra však neprekvapila svojich fanúšikov iba ukážkovou líniou. Na ďalších snímkach totiž netradične pózuje v krátkom tmavom zostrihu. Žeby sa rozlúčila so svojou blond hrivou?!

Plastikami vylepšená modelka Silvia Kucherenko nedávno zavesila na svoju profilovú stránku na Facebooku sexi fotografie. „Pre mojich milovaných fanúšikov,” napísala k provokatívnemu záberu v spodnej bielizni blondínka, ktorá sa rozhodne nemusí hanbiť za svoju figúru. „Stravu mám naozaj pestrú, plus sem-tam cvičím,“ prezradila nám, ako udržuje líniu vo forme. 

Okrem pikantným záberov v bielizni sa však na Silviinom konte nájdu aj ďalšie zaujímavosti. Nedávno sa totiž dala zvečniť s netradičným stylingom. Dlhú blond hrivu vymenila za krátke vlasy čiernej farby, čo je v jej prípade jemne šokujúce. No žiadne obavy, modelka  nepresedlala  na chlapčenský zostrih. „Bola to parochňa. Tmavé vlasy sú síce dobré, ale ja mám na sebe rada blond. Som spokojná so svojim lookom. Myslím, že blond je vo všeobecnosti atraktívnejšia farba,“ prezentuje svoj názor Silvia. S novým účesom sa však pred objektívom zžila ako profesionálka a mnohí ju za tento vzhľad pochválili.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu