Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Modelke Silvii Kucherenko vykukol prsník: Pikantné vítanie nového roku!

Blesk fotoaparátu odtajnil, čo skrýva Silvia Kucherenko pod čiernymi šatami. Zobraziť galériu (6)
Blesk fotoaparátu odtajnil, čo skrýva Silvia Kucherenko pod čiernymi šatami.

BRATISLAVA - Náhoda alebo zámer?! Silvia Kucherenko (30) vstúpila do tohto roku v tmavých šatách bez podprsenky. Dôkazom sú fotografie, ktoré v týchto dňoch zavesila na svoju fanúšikovskú stránku. Absenciu bielizne však nedokazuje len strih róby s odhaleným chrbtom. Modelka totiž bez problémov zverejnila aj zábery, na ktorých jej vďaka blesku fotoaparátu vidno prsia.

Silvia Kucherenko patrí k známym tváram, ktoré čulo komunikujú so svojimi fanúšikmi na sociálnej sieti. V prípade tejto blondínky ide hlavne o zverejňovanie množstva fotografií. Tie nepochádzajú iba z pracovného, ale aj zo súkromného archívu.

Fanúšikovia modelky tak vďaka jej internetovej aktivite neprišli ani o čierno-biele zábery z jej retro osláv nového roka. Jeden však medzi ostatnými obzvlášť vyniká. Farebný záber totiž naplno odhalil Silviine prednosti, ktoré neboli spútané podprsenkou.

Vďaka blesku, ktorý presvietil tmavú róbu, tak Kucherenko odhalila možno viac, ako chcela. Alebo možno ani nie... Veď blondínka sa už dávno netají tým, že sexi pózovanie jej nerobí problémy a bez okolkov zverejnila aj túto fotografiu s výhľadom na vnady.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu