Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Titanic po sto rokoch: V dome straší duch zosnulého kapitána!

Manželia Bronnerovci
Manželia Bronnerovci (Zdroj: newsteam)

STOKE-ON-TRENT - Keď Neil a Louise Bronnerovci kupovali dom v anglickom meste Stoke-on-Trent, netušili, že chvíle v ňom im okorení zážitok paranormálneho charakteru. Vedeli síce, že v dome kedysi býval kapitán Titanicu, ale že sa tam bude vracať aj po smrti, sa im nezdalo ani v tom najhoršom sne.

"V noci sa po dome ozývajú čudné zvuky a pri tele cítime závan studeného vzduchu, ktorý je chladný ako ľadovec," hovorí Neill Bonner. Okrem toho už s manželkou zažil aj rôzne iné peripetie, ako napríklad vtedy, keď im podnájomníci vytopili kuchyňu."Robili doma malú párty a všetky špinavé riady nahádzali do drezu. Potom odišli na víkend preč, lenže vodu nechali zapnutú," vysvetľuje.

Teraz je pre manželov najdôležitejšie, aby sa im dom podarilo predať. Dostali síce už nejaké ponuky, každého ale od kúpy odrádza fakt, že sa v ňom dejú nevysvetliteľné veci. Kapitán luxusného parníka, ktorý sa potopil práve pred sto rokmi, John Edward Smith, v ňom žil približne desať rokov. Keď mal trinásť, odišiel s rodičmi na more.

Zdá sa, že Bonnerovci sa príbytku opradeného záhadami predsa len nakoniec zbavia. Jedno nemecké múzeum venované Titanicu sa totiž ponúklo, že ho od nich odkúpi. A to aj s duchom bývalého námorníka, ktorý v ňom vraj straší.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu