Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Dedko rieši záhadu: Po záhrade sa mu prechádzala tajomná žena!

Nohy tajomnej ženy
Nohy tajomnej ženy (Zdroj: YouTube)

CHURCHSTOKE - Postarší Brit si do záhrady zo srandy nainštaloval kameru s nočným videním. Netušil, že prostredníctvom nej natočí záhadu, ktorej na kĺb neprišiel dodnes. Miesto ježkov či mačiek totiž na pozemku zachytil ​​tajomnú postaršiu ženu.

Dick Williams sa posledné roky baví tým, že natáča nočný život vo svojej záhrade. Posledný záznam ho ale skutočne prekvapil. Okolo desiatej večer totiž natočil, ako sa pri dome prechádzala záhadná osoba, ktorá následne zmizla a už sa neobjavila.

"Veľmi ma to prekvapilo. Obvykle pozorujeme len malé zvieratá, ale tentoraz sme uvideli ženu. Kvôli uhlu, v akom bola kamera postavená, sú bohužiaľ vidieť iba jej nohy. Na ich základe sa dá usúdiť, že nevítaná návštevníčka bola staršia. Mierila ku kôlni a potom sa stratila z dohľadu," povedal osemdesiatosemročný Angličan.

Identitu neznámej ženy neodhalilo ani policajné vyšetrovanie, ktoré prebiehalo aj v miestnych domovoch dôchodcov. Nikto nevie, čo bola zač a čo robila v Dickovej záhrade.

"Preskúmali sme predložený kamerový záznam, ale bohužiaľ bez výsledku. Neboli sme schopní ženu identifikovať," uviedol dôstojník Huw Morgan z polície v regióne Dyfed-Powys.

Williamsovi teraz nezostáva nič iné než čakať, či sa na základe zverejnenia prípadu dotyčná žena alebo niekto z jej blízkych neozve, napísal portál Novinky.cz.

Tajomná žena v záhrade

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu