Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Strhaná Demi Moore: Hanbí sa za zúboženú tvár!

Demi Moore naďalej chradne. Akúkoľvek iskru by ste na jej tvári hľadali márne. Zobraziť galériu (8)
Demi Moore naďalej chradne. Akúkoľvek iskru by ste na jej tvári hľadali márne. (Zdroj: Profimedia)

LOS ANGELES – Skrýva sa, ako vie! Hoci Demi Moore (49) ešte donedávna patrila medzi oslňujúce krásky, dnes je jej obdivuhodná vizáž len matnou spomienkou. Manželská kríza sa na jej zovňajšku totiž podpisuje priam dramatickým spôsobom. Najradšej by fotografov ani nevidela!

Zostarla na nepoznanie! Aj keď Demi Moore dlhé roky patrila k hollywoodskym prototypom večnej krásy, dnes by svojou tvárou nikoho neohúrila. Odkedy sa prevalila milostná avantúra jej zákonnej polovičky, herečka schudla viac, ako je pre ženu v zrelom veku zdravé. Strata kilogramov, depresie a bezsenné noci sa navyše podpísali aj na jej pleti. Po tisícoch dolárov investovaných do plastík niet ani stopy!

Objavte elixír mladosti!

Tmavé slnečné okuliare a ruka na čele – aj takýmto spôsobom sa tmavovláska tento týždeň bránila pred nelichotivými fotografiami. Jej tvár s krkom je totiž strhaná, posiata množstvom vrások a pôsobí zúboženým dojmom. Niet sa však čo čudovať. Veď Demi má postavu vyciveného dievčatka a jej zdrojom kalorického príjmu je plechovka energetického nápoja!

Napriek tomu, že herecká hviezda a jej o 15 rokov mladší manžel o záchranu svojho zväzku naďalej bojujú, ani zďaleka to pre nich nie je jednoduché. Svedčia o tom slová ich spoločného priateľa. Ten tvrdí, že peklo nevery na šieste výročie svadby ešte stále nehodili za hlavu: „Vzťahy medzi nimi sú momentálne príšerné. Dávajú si šancu, pretože na tom trvajú ich duchovní poradcovia. Ale Ashton povedal, že sa vysťahuje, pokiaľ to Demi bude chcieť.“ Ostáva teda len dúfať, že herečkine trápenie čím skôr pominie. Pohľad na jej chradnúce telo totiž aj nezainteresovaným trhá srdce!

Aj vy sa vo vzťahu pasujete s neverou? Tu možno nájdete pravý dôvod!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu