Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Zničená Demi Moore je na tom zle: Ashton, pozri, čo si spôsobil!

Demi Moore Zobraziť galériu (6)
Demi Moore

LOS ANGELES - Americká herečka Demi Moore (48) sa rozhodla vyhľadať odbornú pomoc, aby vyriešila svoje súčasné problémy spojené s vyčerpaním. Nepriaznivý zdravotný stav je výsledkom mileneckej aféry jej manžela Asthtona Kuthcera (33) s mladou blondínkou Sarou Leal (23).

"Z dôvodu stresov, ktoré v súčasnosti prežíva, sa Demi rozhodla vyhľadať profesionálnu pomoc, aby vyriešila svoje problémy s vyčerpaním a zlepšila si svoj celkový zdravotný stav. Teší sa, že jej už bude lepšie a je vďačná svojej rodine a priateľom za ich podporu," uviedla v oficiálnom vyhlásení herečkina hovorkyňa.

Toto vyhlásenie vyšlo krátko po tom, čo portál TMZ.com informoval, že do herečkinho domu v Los Angeles museli v pondelok v noci prísť paramedici, ktorí ju následne previezli do nemocnice. K týmto správam sa však hovorkyňa Moore odmietla vyjadriť.

Skutočnosť, že z herečkinho domu niekto volal na 911, však potvrdil hovorca hasičského zboru Los Angeles Matt Spence. "Môžem potvrdiť, že o 22:49 sme mali hovor z tej adresy. Išlo o bližšie nešpecifikovaný zdravotný problém. O 23:21 odtiaľ do miestnej nemocnice previezli minimálne jedného pacienta," uviedol pre magazín People Spence. Informácie pochádzajú z agentúry Reuters a webstránky www.people.com.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu