Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Demi Moore po trpkom rozchode: Opäť krásna, ale zdrvená!

Demi Moore je opäť v skvelej forme, smútok z jej tváre sa však nevytratil. Zobraziť galériu (9)
Demi Moore je opäť v skvelej forme, smútok z jej tváre sa však nevytratil. (Zdroj: Harper’s Bazaar)

LOS ANGELES – V súkromí jej vraj niet čo závidieť! Odkedy sa Demi Moore (49) oficiálne rozišla so svojím záletníckym manželom, ubehlo už niekoľko týždňov. No hoci ju fotografi v tomto bolestivom období zvyčajne prichytili v nevábnej forme, na čerstvých záberoch opäť vyzerá k svetu. Stále má však neuveriteľne smutnú tvár!

Poriadne sa sklamala! Strhaná, na pokraji síl, vychudnutá na kosť – takto zničenú bolo možno zhliadnuť Demi Moore krátko po tom, čo sa prevalila aféra jej o 15 rokov mladšieho manžela Ashtona Kutchera. Zdá sa však, že aspoň po fyzickej stránke je hollywoodska hviezda z najhoršieho vonku. Vo februárovom vydaní magazínu Harper’s Bazaar totiž pôsobí ako za starých čias. S jednou chybičkou krásy!

Ani náznak úsmevu! Či ide len o výsledok výraznej retuše alebo znovunájdenie vnútornej rovnováhy, Demi po týždňoch trápenia vyzerá viditeľne lepšie. Na fotografiách pre známy časopis si zapózovala s dlhoročnou kamarátkou Amandou de Cadenet a predviedla sa tak, ako sme u nej zvyknutí – útla a bez jedinej vrásky. Veselosť by ste však v jej výraze tváre hľadali márne!

O tom, že trpká príchuť škandalóznej nevery na výročie svadby ju naozaj poznačila, svedčia herečkine slová v priloženom rozhovore: „Neexistuje spôsob, ako naplniť vlastný potenciál, pokiaľ nenájdete lásku k sebe samému. Čo ma desí, je predstava zistenia na konci života, že nie som milovania hodná. Že nie som hodná lásky.“ Dúfajme však, že takéto pesimistické myšlienky tmavovlásku čoskoro prejdú. Veď ako sa hovorí, pre jeden kvietok slnko nesvieti!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu