Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Neuveriteľné: Demi Moore sa vraj intímne zaplietla s touto kráskou!

Brandi Glanville pred viac než dvomi rokmi vraj zviedla Demi Moore. Zobraziť galériu (6)
Brandi Glanville pred viac než dvomi rokmi vraj zviedla Demi Moore.

LOS ANGELES – Dokáže sa poriadne odviazať! Hoci Demi Moore (49) na prvý pohľad pôsobí ako distingvovaná dáma, za dverami spálne sa zrejme mení na veľkú experimentátorku. Objavili sa totiž informácie, podľa ktorých medzi objekty jej vášne patria aj ženy!

Intímnosti lesbičiek jej nie sú cudzie! Aj keď hollywoodska kráska prežívala intenzívne vzťahy iba s mužmi, vo fantáziách zrejme túžila aj po celkom inom dobrodružstve. Jedno také vraj prežila na oslave v exotickom prostredí ostrovov  Turks & Caicos. Vybrala sa na ňu s vtedajšou láskou Ashtonom Kutcherom, v posteli však skončila aj s atraktívnou dámou!

K údajnému úletu malo dôjsť ešte v roku 2009 v súkromnej rezidencii Deminho exmanžela Brucea Willisa. Ten oslavoval manželský zväzok s Emmou Heming, pričom ani len netušil, čo sa deje za dverami jeho hosťovských izieb. Demi vraj totiž podľahla šarmu reality hviezdičky menom Brandi Glanville, s ktorou si užila horúce chvíľky. A čo je najprekvapujúcejšie, uprostred hrátok ich vyrušil samotný Ashton!

Pikantnými informáciami rozvíril hladiny šoubiznisu niekto z blízkeho okolia televíznej celebrity. „Po tom, čo sa vrátila zo svadby, sa mi Brandi zdôverila: ‘Poriadne som si užila s Demi Moore, ‘“ cituje svoj zdroj magazín National Enquirer. Či sa tieto slová zakladajú na pravde, s určitosťou nevedno. Podľa komičky Chelsea Handler však herečka dámskou spoločnosťou nikdy nepohrdne. „Myslím, že obaja si dosť užili s inými ženami. Očividne častokrát išli do trojky, čo prerástlo do sexu vo dvojici bez Demi. A to viedlo k rozvodu. Úplne s ňou cítim,“ bez servítky vyhlásila v programe s Piersom Morganom na kanáli CNN. Ako sa teda zdá, bez vetra sa ani lístok na strome nepohne!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu