Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Demi Moore s dcérou Rumer: Stále extrémne chudá, ale usmiata!

Demi Moore s najstaršou dcérou Rumer Zobraziť galériu (10)
Demi Moore s najstaršou dcérou Rumer (Zdroj: isifa)

LOS ANGELES – Jej život sa vracia do starých koľají! Hoci si Demi Moore (49) v posledných mesiacoch prešla citovým peklom, z najhoršieho je zrejme vonku. Postavou síce stále pripomína vychudnutú tínedžerku, spoločnosti sa však nevyhýba. A na tvári sa jej konečne zračí prirodzený úsmev!

Trauma na nej zanechala viditeľné stopy! Nevera na šieste výročie svadby a škandál v podobe viacerých mileniek naraz dal Demi Moore poriadne zabrať. Ako sa však zdá, americká herečka sa po skrachovanom manželstve s Ashtonom Kutcherom pomaličky zotavuje. A to aj vďaka pomoci svojich najbližších. Uplynulý víkend si medzi smotánku vyrazila s dcérou Rumer. A úsmevy rozdávala na všetky strany!

V čiernom od hlavy po päty dámy bok po boku zavítali na benefičné podujatie s názvom Cinema For Peace. Napriek tomu, že Demi opäť vystavovala kostnaté nohy aj ruky, od zúboženej herečky mala tentoraz ďaleko. A zahanbiť sa nedala ani jej ryšavá ratolesť so svojskou dávkou extravagancie. Rumer v priehľadnej blúzke ukázala spodnú bielizeň a celkovo pôsobila naozaj šik!

Zaujímavosťou je, že napriek bolestivému rozchodu s o 15 rokov mladším manželom, sa okolo Demi naďalej točia zajačikovia. Len pred pár dňami ju paparazzi nachytali, ako nastupuje do auta k svojmu osobnému trénerovi menom Blake Corl-Baietti, ktorý sa venuje aj modelingu. Akýkoľvek dôverný vzťah s 26-ročným fešáčikom však herečka rezolútne poprela.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu