Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Hospodárovú a Dvorského už v Teleráne neuvidíme: Títo ich odstavili!

Zimnýkoval, Wagnerová, Dvorský a Hospodárová. Zobraziť galériu (4)
Zimnýkoval, Wagnerová, Dvorský a Hospodárová.

BRATISLAVA - Vymenili ich za mladších! Známi moderátori Telerána Jana Hospodárová (33) a Štefan Dvorský (49) sa lúčia s divákmi rannej relácie. Podľa nášho dobre informovaného zdroja ich od zajtra vystrieda pomerne neznáma a mladšia dvojica – Linda Wagnerová (24) a Milan „Junior“ Zimnýkoval (32).

Ako sme vás informovali v januári tohto roka, už vtedy to bolo so známou moderátorskou dvojicou Jana Hospodárová - Štefan Dvorský v markizáckom Teleráne nahnuté. Najnovšie to vyzerá tak, že už zajtra by sa mal namiesto nich objaviť v rannej relácii nový pár. Vedenie v Záhorskej Bystrici siahlo po mladej a neopozeranej dvojici.

Topky.sk zistili, že divákov budú obľúbeným programom sprevádzať Linda Wagnerová a Milan Zimnýkoval alias Junior. Mladá blondínka sa zviditeľnila reklamou na mobilného operátora, Junior moderuje už niekoľko rokov v istom „zábavnom“ rádiu.

Informácie  o nástupe do nového zamestnania sme si overovali aj u samotného Zimnýkovala. „Áno, je to tak. Aj ja som to počul,“ povedal pre topky.sk Milan. Ten už má na rozdiel od Lindy bohaté moderátorské skúsenosti. Treba však podotknúť, že najmä z rádia. „Je to iné. Ešte pred kamerami trochu mávam krídlami - rukami, ale snáď to časom zvládnem,“ sebakriticky sa zhodnotil nový markizácky moderátor, ktorý však tvrdí, že sú už s Lindou zohratí. „Vyskúšali sme si trojhodinové moderovanie a všetko klape. Zistili sme, kto je voda a kto kyselina,“ uzavrel s humorom Junior. Nechajme sa teda prekvapiť, ako im to na obrazovkách pôjde.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu