Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Nové hviezdy Jojky: Jadranka a markizák?!

Štefan Dvorský a Jadranka Handlovská by sa radi objavovali na televíznych obrazovkách. Zobraziť galériu (9)
Štefan Dvorský a Jadranka Handlovská by sa radi objavovali na televíznych obrazovkách.

BRATISLAVA - Chcú na obraz! Počas uplynulého víkendu bolo na bratislavskej Kolibe poriadne rušno. Televízia Joj totiž usporiadala dvojdňový kasting na moderátorov do svojich projektov. Táto atraktívna ponuka prilákala množstvo viac i menej známych tvárí. Po kamerách sa očividne zacnelo bývalému markizákovi Štefanovi Dvorskému (51), svoje šťastie skúšala aj speváčka Jadranka Handlovská (45).

Po chodbách Jojky sa počas uplynulého víkendu premlelo množstvo ľudí. Televízia totiž rozširuje svoje pôsobenie o novú stanicu WAU. Na Kolibe preto v týchto dňoch zháňajú známe, ale aj menej opozerané tváre, ktoré by mohli obsadiť moderátorské posty. Rovnako tak bolo avizované aj prípadné pôsobenie v novom seriáli.

Televízia v podmienkach vyžadovala len príjemné vystupovanie a talent. „Nezáleží na tom, či ste herec amatér, profesionál, alebo ste pred kamerou ešte nikdy nestáli,“ znelo v náborovej upútavke, ktorá nekonkretizovala ani vekový limit u prípadných uchádzačov.

Zrejme aj tento fakt prilákal na kasting napríklad moderátora Štefana Dvorského, ktorý dlhé roky pôsobil v konkurenčnej Markíze. Pred dvoma rokmi ho však v rannej relácii Teleráno nahradili a odvtedy sa na obraze neukazuje. Moderátorsky chlebíček láka aj svojráznu speváčku Jadranku. „Obaja boli pri pohľade na mladšiu konkurenciu mierne nervózni, dokonca sa odmietli aj fotiť,“ dozvedeli sme sa zo zákulisia televízie.

Spomedzi známych tvárí skúšali svoje šťastie aj mladí herci Michal Nemtuda a Ján Alžbetkin. Ambíciami stáť pred kamerou sa netají ani manžel moderátorky Miriam Kalisovej Martin Šmahel a najnovšie už ani Zuzana Plačková, ktorá sa zviditeľnila vďaka jojkárskej šou Hotel Paradise. Nechajme sa prekvapiť, kto z nich sa na obrazovkách Jojky nakoniec reálne objaví.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu