Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Hospodárová s Dvorským: Sú na odstrel!

Jana Hospodárová a Štefan Dvorský Zobraziť galériu (3)
Jana Hospodárová a Štefan Dvorský

BRATISLAVA - V markizáckom Teleráne ich už vraj nechcú! Moderátorská dvojica Jana Hospodárová (33) a Štefan Dvorský (49) sa podľa našich informácií budú musieť čoskoro rozlúčiť s rannou reláciou. Ako sme sa totiž dozvedeli, vedenie v Záhorskej Bystrici má údajne v pláne ukončenie vzájomnej spolupráce. Ba čo viac, už sa pošuškáva aj o náhradníkoch.

Po rokoch spolupráce sa jedna z najskúsenejších moderátoriek Markízy Jana Hospodárová, ktorá stála pri zrode tejto televízie, bude musieť zrejme rozlúčiť so svojou prácou v Teleráne. Podľa našich informácií je spolu s kolegom Štefanom Dvorským takpovediac na odstrel. Vraj by mal oboch nahradiť niekto úplne nový.

V mediálnych kruhoch sa už dlhšie šepká, že v Janinom prípade by malo ísť o Lindu Wagnerovú. Tá sa minulý rok vryla do pamäte divákov najmä vďaka vianočnej reklame pre istého mobilného operátora. V súčasnosti sa už objavuje v Teleráne ako redaktorka informujúca o dianí v šoubiznise.

Topky.sk na základe týchto okolností zisťovali, čo na to hovorí Hospodárová. „Mňa o tom nikto neinformoval. O ničom zatiaľ neviem. Pracujem stále. Treba sa spýtať televízie,“ povedala s miernym podráždením v hlase moderátorka.

V Markíze sme k tejto téme dostali veľmi diplomatickú a zároveň strohú odpoveď. „V súčasnosti neplánujeme personálne zmeny v Teleráne,“ povedala hovorkyňa televízie Oľga Dúbravská. Toto tvrdenie však nevyvracia možnosť, že by v blízkej budúcnosti k nejakej výmene dôjsť mohlo. Nechajme sa teda prekvapiť, či sa nakoniec rozkývaná stolička pod Hospodárovou a Dvorským predsa len zlomí.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu