Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Exfinalista Big Brother-Súboj Michal Držka: Som gigolo

Michal Držka Zobraziť galériu (7)
Michal Držka

TRNAVA - Ten sa teda vie predať! Bývalý finalista markizáckej reality show Big Brother-Súboj Michal Držka (22) síce rozprávkové milióny nevyhral, no po odchode zo súťaže nabral jeho život oveľa zaujímavejší smer. Šarmantný Myjavčan si zrejme uvedomil, že je pre ženy magnetom a rozhodol sa zužitkovať to.

Denník Nový Čas vám prináša prvú časť exkluzívnej spovede známeho muža, ktorý sa otvorene priznáva k tomu, že sa živí ako gigolo. „Staršie dámy majú viac do seba ako mladé dievčatá. Žena je na vrchole v tridsiatke, chlap v dvadsiatke a to je potom taká príjemná súhra,“ myslí si mladík z Myjavy, ktorý už niekoľko rokov žije a študuje v Trnave. Napriek tomu, že sa mu prednedávnom v markizáckej reality show nepodarilo presvedčiť televíznych divákov a vyhrať tak vytúžených sedem miliónov korún, sklamaný nie je. Veď po účinkovaní na televíznej obrazovke si len potvrdil, že je pre ženy poriadnym lákadlom. Rozhodol sa preto spojiť príjemné s užitočným a vyťažiť z toho, že majú oňho záujem nielen tínedžerky, ale najmä staršie dámy. Tie ho oslovujú, lichotia mu, pozývajú ho na obedy či rôzne večierky, obdarúvajú ho drobnými pozornosťami, starajú sa o neho, užívajú si s ním sex - a ponúkajú mu peniaze.

„Často dostávam ponuky, že mi za to zaplatia,“ otvorene priznáva Michal, ktorý sa už napriek svojmu mladému veku môže pochváliť bohatými skúsenosťami. Ktovie čím to je. Že by bol Michal až taký príjemný spoločník? „Neviem, asi sa im páčim. Viem ženy zaujať a keď ona zaujme mňa, potom je to už len vecou dohody,“ hovorí sebavedome Držka a neskrýva, že si momentálne život užíva plnými dúškami. Už v súťaži sa prejavil ako veľký milovník, ktorý dobre vie, čo na ženy platí. A so svojou spolubojovníčkou Denisou Mečiarovou (22) si dokonca užil menší románik . Teraz, keď nie je pod dohľadom kamier, chce svojím šarmom obšťastniť čo najviac žien. „Viem byť aj verný, ale to je teraz druhá vec,“ dodáva Držka, ktorý si tieto dobrodružstvá zjavne veľmi vychutnáva. V zajtrajšom pokračovaní seriálu sa dočítate o tom, ako prebieha prvý kontakt staršej dámy a Michala Držku, čím sa ho ženy snažia zbaliť a ako sa im to nakoniec aj podarí.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu