Sobota27. júl 2024, meniny má Božena, zajtra Krištof

Z desivého VIDEA budete mať husiu kožu: Pozrite, čo prechádza po chodníku! To snáď nie je možné

(Zdroj: Facebook/Ghosts Caught On Camera/Kaz MacGregor)

IRVINE – Strašidelné zábery z priemyselných kamier zachytili uprostred noci ducha, ktorý sa prechádzal po obytnej ulici. Video vydesilo ľudí, ale aj skúsených lovcov duchov. Keď to uvidíte, sami budete poriadne zmätení.

Mrazivé video bolo zverejnené ešte minulý rok v skupine Ghosts Caught On Camera na Facebooku. „Môže niekto vysvetliť, čo to je? Zamerajte sa na pravú stranu videa,“ píše sa v popise videa. Na záberoch je vidno pokojnú obytnú štvrť bez ľudí. Následne sa z ničoho nič začne z pravej dolnej časti záberu smerom doľava vznášať čudná sivá škvrna. Počas cesty prejde cez dva ploty a auto, ktoré je zaparkované na ulici. Ľudia sa v komentároch rýchlo podelili o svoje názory na to, čo by mohla byť táto tieňová postava. A zdá sa, že viacerí sa zhodli na jednom vysvetlení. 

Jeden používateľ uviedol: „Vyzerá to ako duch psa.“ Ďalší sa pridal: „Duch psa na návšteve.“ Tretí napokon tiež potvrdil túto teóriu, no domnieval sa, že duch patrí inému zvieraťu: „Duch mačky, vyzerá to ako mačka.“ Podporil ho aj štvrtý komentujúci: „Je to duch mačky.“ Do debaty o psích a mačacích duchoch sa zapojila aj ďalšia žena: „Pohybuje sa ako pes – jeho duch. Nie mačka. Som majiteľkou mačky a mačky sa takto nepohybujú. Nie sú také veľké a určite neprechádzajú cez autá. Ani psy to nerobia, ale zdá sa, že toto je duch psa.“

Nie všetci však boli presvedčení, že ide o prítomnosť ducha. Niektorí naznačovali, že príčina je racionálnejšia. Jeden z komentujúcich sa vyjadril skepticky: „Vyzerá to ako chyba na objektíve. Na našich fotoaparátoch sa to stáva často.“ Ďalší sa pridal k tomuto názoru a dodal: „Je to chrobák lezúci po objektíve fotoaparátu.“ Našli sa však aj takí, ktorí teórii o hmyze neverili. Niektorí navrhovali, že by mohlo ísť o tieň objektu pohybujúceho sa pozdĺž elektrického vedenia tesne mimo záberu.

Viac o téme: DuchPesMačka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu