Pondelok17. jún 2024, meniny má Adolf, zajtra Vratislav

Mladík je presvedčený, že priateľkinho psa posadol démon: Pozrite na tie oči! V dome sa dejú čudné veci

(Zdroj: X/Cade_Onder)

IOWA – Muž, ktorý si všimol záhadný tieň vysokej postavy v dome svojej priateľky, sa obrátil na sociálne siete, aby požiadal ostatných o radu. Rýchlo sa ukázalo, že nie je sám, kto si myslí, že v dome sa deje niečo strašidelné.

Dvadsaťtriročný Cade Onder sa na sociálnej sieti X podelil o desivé stretnutie, pričom používatelia naznačujú, že by to mohlo byť znamenie prítomnosti niečo nadprirodzeného. Cade prvýkrát zbadal vysokú postavu v baseballovej čiapke po tom, čo sa spolu so svojou priateľkou vrátil do jej domu z večere. „Včera večer sme sa s priateľkou vrátili z večere, posadili sme sa na pohovku a cez jej tmavú spálňu som videl prechádzať vysokú postavu v baseballovej čiapke,“ napísal v príspevku. Spýtal sa priateľky, či zamkla dvere, no nepovedal jej, čo videl. Prezradil jej to až po druhom strašidelnom incidente.

„Naozaj ma to vydesilo, pretože som si bol celkom istý tým, čo som videl, a civel som do jej izby a čakal som, či sa niečo pohne, ale nič sa nestalo... Tak som to nechal tak,“ pokračoval Cade. „Išli sme spať neskoro a jej pes zrazu veľmi agresívne začal štekať na dvere jej spálne,“ prezradil ďalej. Z ničoho nič pár počul hlasný buchot v kuchyni. Celú noc nespali od strachu, že v ich dome niekto alebo niečo je. „Myslím, že v dome mojej priateľky straší a mňa zabije démon,“ dodal. Viacero používateľov sociálnej siete súhlasilo.

Jeden z komentujúcich uviedol: „Skontrolujte podkrovie/suterén.“ Cade však trval na tom, že všetko sa zdalo byť v poriadku, keď kontroloval dom. „Nič nevyzeralo divne, takže si nemyslím, že niečo spadlo alebo niečo podobné,“ napísal. „Dvakrát som skontroloval dvere, poobzeral sa okolo, všetko vyzeralo byť v poriadku, takže naozaj neviem, čo to bolo,“ dodal. Niektorí dokonca navrhli, že démon mohol posadnúť ich psa. Cade túto teóriu nezavrhol a odpovedal: „Povedal som svojej priateľke, že vyzerá ako muž, ktorý predstiera, že je pes. Má veľmi ľudské oči a je obrovský.“

Viac o téme: PesParanormálne javyPár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu