Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

VIDEO nočného oceánu vydesilo ľudí: Kvôli TOMUTO prisahajú, že už nikdy nepôjdu na výletnú loď!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

USA - Plavby loďou sú pre mnohých obľúbeným spôsobom, ako tráviť dovolenku. Aktuálne však jedno video vyvolalo u ľudí pocity zdesenia, keď uvideli realitu toho, ako vyzerá oceán v noci.

Keď si predstavíte plavbu loďou, možno vám napadne ako prvé leňošenie na lehátku, jedlo v jednej z mnohých reštaurácií, možno dokonca aj vstup do bazéna či surfovanie. Čo však neberiete do úvahy, je potenciálny strach, ktorý prichádza, keď sa musíte v noci pozrieť do oceánu. Práve o ňom treba vedieť niekoľko vecí. Po prvé, a to vás možno prekvapí, je veľmi veľký. Druhá vec je, že nad oceánom nie je veľa svetla. Ak ste niekedy boli v noci na nejakom odľahlom mieste, budete si to vedieť predstaviť.

Keď sa však ocitnete v realite a zistíte, že sú pod vami tisíce metrov vody, začnete veriť na všetky námorné povery. Video zverejnil na TikToku používateľ známy ako @chasingthedream.hj a napísal: „Plavby sú skvelé, kým si neuvedomíte, aký tmavý je oceán v noci. Pokiaľ ste neboli na výletnej lodi, nepochopíte, aká je všade tma.“ Ľudia boli z tejto vyhliadky absolútne vydesení. Písali mu pod videá rôzne komentáre, no najčastejšie sa opakovali tie, kde ľudia priznali, že majú pred tmou strach a rešpekt.

Viac o téme: PlavbaVýletná loďOceánStrach
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu