Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Dovolenkári v Šibeniku zaparkovali pri mori, gigantická chyba! TOTO sa stalo s ich autami, miestni idú do kolien

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

ŠIBENIK - Každý by chcel zaparkovať auto blízko pláže, no nie vždy sa to vyplatí. Na vlastnej koži sa o tom presvedčili majitelia vozidiel, ktorí zrejme zabudli na príliv. Ich autá tak skončili v mori. Fotografie pobavili najmä domácich, ktorí niečo podobné nevideli prvýkrát.

V chorvátskej skupine na Facebooku, kde ľudia pravidelne uverejňujú informácie o dopravných nehodách, ale aj kuriozitách na cestách, sa objavili veselé fotografie. Tie rozosmiali veľa ľudí, no pravdepodobne nie majiteľov áut, ktorí sa prišli kúpať do Solarisu pri Šibeniku. Evidentne chceli zaparkovať čo najbližšie k moru, čo sa im aj podarilo. Malo to však háčik.

 

Naši gosti parkiraju kad je oseka, ali ih iznenadi plima 😎 Solaris kod Šibenika

Posted by Prometne zgode i nezgode on Tuesday, August 1, 2023

Motoristi totiž zabudli na prílivové vlny, ktoré zaplavili ich štvorkolesových miláčikov. "Naši hostia parkujú, keď je odliv, ale sú prekvapení prílivom. Solaris pri Šibeniku," uvádza sa v príspevku. Na záberoch vidno rad zaparkovaných áut na pobreží. Kým niektoré voda podmýva iba sčasti, podvozky iných sú celé namočené v mori.

Na fotkách sa zasmiali najmä miestni obyvatelia, ktorí niečo podobné nevideli prvýkrát. "Keď chcú ísť autom až k moru a tu je výsledok," komentoval jeden z nich. "Bude práca pre  klampiarov," zavtipkoval druhý. 

Viac o téme: DovolenkaAutoMorePrílivChorvátskoŠibenik
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu