Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Keď preplával okolo potápačov, premkla ich hrôza: VIDEO najdesivejšieho žraloka na svete

(Zdroj: Youtube/ Its_Weebo)

DUBAJ - Stretnutie so žralokom a jeho niekoľkoradovým chrupom je strašidelné samo o sebe a nechcel by ho zažiť asi nikto. V akváriu Dubai Mall v dubajskom nákupnom centre majú však ešte násobne desivejšiu verziu. Ich žralok má totiž len jedno oko, zdeformované ďasná a zvláštne vyčnievajúce zuby. Jeho výraz si zblízka stihli pozrieť dvaja potápači.

Tamojší potápači sa žralokovi pozerali priamo do očí, resp. do oka, keď plával vo vzdialenosti niekoľkých metrov okolo nich. Na záberoch vidno, ako sa ustarostená dvojica snaží zostať pokojná a chce sa chytiť skaly, kým sa zabijacke zviera stále viac približuje. Našťastie sa nakoniec rozhodne neschmatnúť ich do svojich čeľustí a pláva ďalej. Žraloky piesočné, ktoré sú ohrozené, na ľudí zvyčajne útočia len v sebaobrane.

Jeden z potápačov zverejnil video zo stretnutia na YouTube: "Vždy, keď som v tom nákupnom centre, len čakám, kým tam niekoho roztrhajú na kusy. Nuž, teraz prišiel čas, aby som bol tou osobou," napísal s tým, že tento žralok má tie najbláznivejšie zuby zo všetkých žralokov v nádrži.  Chvíľami si myslel, že už je s ním koniec. Značné obavy vyjadril nielen on; video zaplavilo množstvo komentárov zdesených užívateľov, ktorí obdivovali statočnosť potápača.

Viac o téme: PotápačŽralokAkváriumDubaj
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu