Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

FOTO Pikantné priznanie Marcely (44) o tom, ako dosahuje orgazmus: Stačí, keď...

(Zdroj: Facebook/Marcela Iglesias)

LOS ANGELES - Každý má nejaký skrytý talent, i keď je pravda, že niektoré sú lepšie ako iné. Príkladom je instagramová modelka Marcela Iglesiasová, ktorá má skutočne bizarné "nadanie" spočívajúce v dosiahnutí orgazmov kdekoľvek a kedykoľvek. Údajne dokáže vyvrcholiť pri jedinej hriešnej myšlienke.

Štyridsaťštyriročná Iglesiasová, ktorá pochádza z Argentíny, prezradila, že orgazmus vie dosiahnuť len pomocou svojej mysle. Vraj je tak dokonale zladená so svojím telom, že dokáže vyvrcholiť vlastnou vôľou. Je to podľa nej oveľa lepšie ako sex alebo masturbovanie. "Som skôr zameraná na stimulovanie mysle, nepotrebujem dotyky, aby som sa vzrušila," hovorí. 

Detoxikáciu svojej mysle považuje Marcela za spôsob zdokonaľovania techniky. Dokonca sa vzdala alkoholu a mäsa v snahe zvýšiť šancu na silnejší orgazmus. "Chcem byť čo najtriezvejšia, aby som mohla povzniesť svoju myseľ v rôznych situáciách. Vždy so sebou nosím aj elektromagnetickú (EMF) ochranu, napríklad kryštály alebo striebornú ochrannú látku," povedala. Na dosiahnutie toho najintenzívnejšieho orgazmu stimuluje epifýzu, ktorá sa nachádza v mozgu a produkuje hormón pomáhajúci regulovať náladu. "Atmosféra je veľmi dôležitá, ale celú situáciu ovláda moja myseľ. Môžem sa preniesť kamkoľvek chcem," vysvetlila svojrázna modelka, ktorá sa veľmi rada necháva unášať svojou predstavivosťou.

Vraj mala vždy veľmi otvorenú myseľ. Aj napriek svojim obrovským zručnostiam ale v roku 2019 podstúpila procedúru zvanú O-shot, vďaka ktorej sú jej orgazmy ešte lepšie. Ide o nechirurgickú procedúru bez liekov, ktorá využíva pacientovu vlastnú plazmu bohatú na krvné doštičky. Tie sa vstrekujú do oblasti blízko klitorisu a hornej vagíny. Liečba údajne poskytuje pacientom väčšie libido a silnejšie vyvrcholenie. "Určite je to tam dole citlivejšie, odporučila by som to každému," vyhlásila Iglesiasová s tým, že vďaka procedúre v kombinácii s vlastnou predstavivosťou na dosiahnutie orgazmu nepotrebuje už vôbec nič.

Viac o téme: ModelkaOrgazmusMarcela Iglesias
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu