Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Žena (21) má dve vagíny: Nie je to žiadna výhra! Prezradila, ktorá vec pri sexe ju najviac trápi

Reiley Davisová Zobraziť galériu (4)
Reiley Davisová (Zdroj: Instagram/hell0_princess)

COLORADO SPRINGS - Dvadsaťjedenročná Reiley Davisová z amerického Colorado Springs trpí ojedinelou abnormalitou a má dve maternice. Mladá Američanka zverejnila zopár detailov zo svojho intímneho života v TikTok príspevkoch, v ktorých opisuje viaceré problémy a svoj sexuálny život prirovnáva k „lotérii.“

FOTO Manželia spolu 15 rokov nemali sex a už ani nikdy nebudú: Krutý intímny dôvod

Študentka Reiley Davisová podľa portálu mirror.co.uk zistila, že má dve maternice vo veku 16 rokov, keď navštívila gynekológa kvôli cervikálnemu testu. S užívaním antikoncepcie začala pred siedmimi rokmi a odvtedy nemala menštruáciu. Svoj sexuálny život prirovnáva k „lotérii“ a hovorí, že v jej prípade je vždy šanca 50:50, že ju pri vyvrcholení zasiahne ukrutná bolesť pripomínajúca bodanie do brucha.

Žena (21) má dve
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram/hell0_princess)

"Polovica mojich orgazmov je bolestivých. Trvá to asi 10 minút,“ hovorí mladá žena. „Niekedy sa mi zdá, že som dostala rany nožom, musím iba sedieť na mieste, držať si brucho a dúfať, že ibuprofen začne pôsobiť čo najskôr. Keď sa mi to stalo po prvý raz, bolo to strašidelné. Lekári mi povedali, že je to pravdepodobne kvôli tomu, že mám dve maternice, ktoré sa sťahujú, keď dochádza k orgazmu. Vždy je veľká šanca, že sa tá bolesť objaví a pripomína mi to lotériu,“ dodáva.

Žena (21) má dve
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram/hell0_princess)

Reiley začala mať cyklus ako dvanásťročná. Opakoval sa jej každé dva týždne a kvôli „neznesiteľnej bolesti“ často vynechávala vyučovanie. „Trávila som veľa času v nemocnici. Keď som mala menštruáciu, cítila som, že doslova zomieram. Ako keby mi horelo brucho, bolo horúce na dotyk, nepríjemné a zapálené. Dostalo sa to do bodu, kedy som plakala od bolesti. vydržala som len schúlená vo fetálnej polohe. Pamätám si noci, počas ktorých som ležala v posteli s bolesťami a pokúšala som sa zaspať. To, čo som prežívala vo veľmi mladom veku, bolo naozaj ťažké,“ priznala mladá žena.

Žena (21) má dve
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram/hell0_princess)

Keď mala 13 rokov, predpísali jej antikoncepciu na reguláciu menštruácie, pretože jej bolo „príliš veľa“ a odvtedy už cyklus nemala. Vrátila sa však ku gynekológovi kvôli extrémnym bolestiam brucha a cervikálny test potvrdil, že má dvojitú maternicu. Lekári jej oznámili, že pri tejto anomálii by mohla otehotnieť v jednej maternici a následne v druhej, čiže by mohla byť „dvojnásobne tehotná.“

Viac o téme: SexLotériaMaternicaReiley Davisová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu